5 iunie , 2023
AcasăSANATATEAspectul fizic si degetele, indicatori noi ai fertilitatii barbatilor. Descopera si alti...

Aspectul fizic si degetele, indicatori noi ai fertilitatii barbatilor. Descopera si alti factori bizari ai infertilitatii masculine!

chilipirul-zilei.ro/
Fertilitatea barbatilor pare sa fie atacata din toate partile in epoca moderna, dupa ce mai multe studii recente au descoperit ca, in afara de stres, vicii sau alimentatie defectuoasa, exista cativa factori cu adevarat bizari care par sa influenteze capacitatea acestora de a concepe copii. Aspectul fizic si degetele de la maini sunt cei mai noi doi indicatori ai fertilitatii masculine descoperiti recent de cercetatori!


Aspectul fizic

Unul dintre cei mai bizari factori care afecteaza fertilitatea barbatilor este aspectul fizic. Potrivit unui studiu recent publicat in Journal of Evolutionary Biology, cu cat un barbat este mai frumos sau sarmant, cu atat risca sa fie infertil. Vinovat pentru calitatea scazuta a spermei care duce la infertilitate in cazul barbatilor charismatici ar fi nivelul crescut de testosteroni de care se „bucura” acestia. Cu toate acestea, specialistii nu au gasit inca o explicatie concreta care sa elucideze misterul potrivit caruia barbatii frumosi risca sa nu poata concepe copii.

Citeste  continuarea articolului pe acasa.ro 

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.