2 iunie , 2023
AcasăTIMP LIBERAplicaţii care te ajută să găteşti mai bine

Aplicaţii care te ajută să găteşti mai bine

chilipirul-zilei.ro/

Mai sunt doar câteva zile până la Paşte, ceea ce înseamnă că multe persoane îşi vor petrece ore bune în bucătărie pentru a pregăti masa festivă. Indiferent dacă eşti un bucătar cu experienţă sau un novice, poți prepara mâncăruri mai rapid şi, de ce nu, mai gustoase folosind o serie de aplicaţii pentru smartphone-uri.

Dacă nu ai multă experienţă în bucătărie, SideChef este aplicaţia perfectă pentru tine. Aceasta conţine peste 1.000 de reţete, dar şi fotografii, fişiere audio sau video care te vor ghida pas cu pas pentru a găti preparatul perfect. Aplicaţia mai conţine şi o serie de tutoriale video pentru a te învăţa cum să tai usturoiul sau cum să amesteci o salată. În plus, are şi un cronometru pentru a şti câte minute trebuie prăjit sau fiert un preparat. Spre deosebire de o carte de bucate clasică, SideChef mai are un avantaj. Îţi calculează pe loc gramajele ingredientelor în funcţie de numărul de porţii pe care vrei să le prepari. Aplicaţia SideChef este disponibilă, gratuit, atât pentru dispozitivele cu iOS, cât şi pentru cele cu Android. Ingrediente mai sănătoase O altă aplicaţie utilă, în special celor care gătesc în mod regulat, este Substitutions. Aceasta îţi înlocuieşte ingredientele din reţetele tale preferate cu unele mai sănătoase, păstrând în acelaşi timp gustul mâncării. Substitutions este disponibilă doar pentru iPad şi iPhone şi costă 0,99 dolari.

Continuarea AICI

Citește și

1 COMENTARIU

  1. Un proiect genial si profitabil. Se ofera curs gratuit si complet de instruire de la zero. Selectam colaboratori pentru proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber). Pentru detalii trimiteti textul „Info” la adresa email doinagolpoian@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.