30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăDIETEAndreea Marinescu, marturisiri despre cum a slabit 40 de kilograme: "Faceam exercitii...

Andreea Marinescu, marturisiri despre cum a slabit 40 de kilograme: „Faceam exercitii si plangeam”

Celebra prezentatoare TV Andreea Marinescu s-a ingrasat nu mai putin de 40 de kilograme in timpul sarcinii, insa, a fost extrem de determinata si a facut mari sacrificii, astfel ca a reusit sa revina la greutatea initiala.

Este mama a doi copii, unul de opt ani, dintr-o relatie anterioara si unul care s-a nascut anul trecut, iar acum a vorbit despre cum a reusit sa dea jos cele 40 de kilograme acumulate in timpul sarcinii.

“La prima sarcina am luat in greutate 40 de kilograme, 42 de kilograme mai exact si medicul mi-a spus ca e prea mult. Am avut 96 de kilograme. Ma dureau spatele, picioarele, iar in primele luni am mancat doar alimentele permise in timpul alaptarii… Asa am slabit mult, 27 de kilograme in doua – trei luni. La a doua sarcina am luat 28 de kilograme in plus, m-am ingrasat si la a doua sarcina. Am fost la sala apoi, m-a ajutat o prietena, faceam exercitii si plangeam. Eram suparata pe mine ca mi-am permis sa ajung la greutatea aia si sa ajung sa ma chinui”, a povestit prezentatoarea Andreea Marinescu.

Prezentatoarea s-a casatorit a doua oara, partenerul ei fiind un politist criminalist, pasionat de muzica rock, motiv pentru care sotul vedetei canta, in timpul liber, si intr-o trupa.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: