7 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăSANATATEAndreea Marin despre problemele din ultima perioada: "Am avut o altfel de...

Andreea Marin despre problemele din ultima perioada: „Am avut o altfel de stare”

Andreea Marin a avut o saptamana aglomerata si foarte dificila, iar epuizarea isi spune cuvantul. Vedeta s-a plans prietenilor de pe contul personal de socializare si le-a marturisit ca a avut parte de o saptamana grea.

„Ca orice om, am si zile cand ma simt foarte obosita, vremea inchisa are un cuvant de spus sau munca fara a sta cu ochii pe ceas. Ne simtim cu totii epuizati in astfel de momente si tentati sa nu facem miscare, sa ne alintam starea cu dulciurile care par sa ne recupereze energia sau macar sa ne aduca o placere.

Dar nu e cea mai buna solutie. In aceasta saptamana, am avut o astfel de stare, munca si stres, m-a incercat si o raceala, dar a reusit sa o tin in frau.

Am inteles ca nu trebuie sa fortez facand miscare cardio la sala, asa cum obisnuiesc, si am venit doar la pilates, unde instructorul a adaptat antrenamentul starii mele de moment. Corpul a lucrat, insa, si asta a fost important, creierul a fost oxigenat, iar eu m-am hranit normal, fara excese, tinand lucrurile sub control, cu moderatie.

Va sfatuiesc sa va ascultati vocea interioara si sa va adaptati conform nevoilor voastre reale, nu nazuintelor poate exagerate, creand dezechilibru. Aveti nevoie, inainte de orice, de sanatate”, a afirmat Andreea Marin.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: