Una dintre cele mai frumoase vedete de la noi este Andreea Banica, care a vorbit de curand despre cum reuseste sa se mentina in forma.
Astfel, dupa ce a nascut pentru a doua oara, ea a fost intrebata cum a reusit sa dea jos kilogramele in plus, asa ca artista a facut dezvaluiri pe blogul personal.
Luni/Vineri:
Micul dejun: toast integral prajit, mozzarella light, rosii
Gustare: iaurt grecesc 2%, zmeura
Pranz: orez salbatic, ulei de masline, somon file
Gustare: pepene galben
Cina: dovlecei, ulei de masline, piept pui
Marti/Joi
Micul dejun: iaurt grecesc 2%, afine, fulgi ovaz, stevie/green sugar
Gustare: alune de padure crude
Pranz: 1 ou + 5 albusuri – omleta sau ochi, unt 65%, fasole verde
Gustare: nectarine
Cina: salata verde, ulei de masline, ardei gras, castraveti, rosii, branza light, crakersi integrali
Miercuri/Sambata
Micul dejun: lapte 1,5 grasime, fulgi ovaz, zmeura, stevie/green sugar
Gustare: iaurt grecesc 2%, stafide aurii
Pranz: paste integrale, ulei de masline, sos de rosii, ton
Gustare: alune crude, caise
Cina: broccoli, cotlet, ulei de masline
Duminica:
Micul dejun: toas integral prajit, 1 ou + 1 albus, avocado
Gustare: mango
Pranz: mazare (piure), uhnt 65%, muschi de vita
Gustare: mar verde
Cina: salata baby spanac, ulei de masline, rosii cherry, dorada, crakersi integrali, potrivit andreeabanica.com.