29 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăARTICOLEAndreea Balan a primit amenintari cu moartea! Cantareata a reactionat in mod...

Andreea Balan a primit amenintari cu moartea! Cantareata a reactionat in mod neasteptat: ”Ce fac unii oameni care se cred…”

Andreea Balan a primit amenintari cu moartea, dupa ce si-a aratat sustinerea fata de persoanele cu alta orientare sexuala decat cea hetero.

Este cunoscuta pentru participarea la marsurile comunitatii LGBTQ, insa faptul ca n-a participat la referendum i-a adus Andreei Balan numeroase comentarii acide, pe care le-a facut publice de curand.

„Carpa ce esti, sa infunzi iadul!“, „Tu si altii veti fi blestemati ca ati prostit atata lume. Sper sa mori in chinuri grele. Blestemata sa fii tu si neamul tau!“, „Cine are benzina? Bricheta am eu. Daca ii place sa se joace cu focul, hai sa o stropim cu benzina si sa ii dam foc“, „Pune-ti pistolul in gura. Apas eu pe tragaci“, sunt cateva dintre comentariile pline de ura primite de Andreea Balan.

„Ce fac unii oameni care se cred credinciosi – blesteama, ameninta cu moartea, chiar omoara (Isis) si isi justifica faptele malefice si oribile prin «asa a vrut/zis Dumnezeu/Allah». Asta nu e religie, dragilor! Prin religie si credinta eu inteleg iubire, calm, toleranta, acceptare si ajutor pentru semenii tai. Toate aceste ganduri sau fapte negative si malefice se vor intoarce la cei care le emit in univers sub o forma sau alta. Nimic nu ramane neplatit“., a scris ea pe contul personal de socializare.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: