21 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPTop 3 zodii de femei cu puteri magice

Top 3 zodii de femei cu puteri magice

Afla si tu daca te numeri printre zodiile cu abilitati speciale. Zodiile de apa sunt cunoscute pentru faptul ca sunt cele mai profunde, mistice, religioase, fiind inzestrate cu un al saselea simt foarte bine dezvoltat.

Cu toate ca nu crezi in supranatural, aceste abilitati exista si pot fi trezite la viata in orice moment.

Top trei zodii cu abilitati magice:

Scorpion

Dominata de sentimente, emotionala, cu o energie interioara foarte speciala, covarsitoare, care te poate coplesi si pe tine, femeia scorpion are un foc adanc ascuns in suflet, care-i lumineaza calea spre sufletele altor oameni. Este fascinala de ocult, o atrag misterele si este o fire foarte enigmatica.

Atrag binele in viata lor, insa pot distruge fara mila orice obstacol aparut in viata lor. Sunt extrem de receptive la semnalele primite din Univers sau de la alti oameni.

Rac

Datorita firii sensibile, femeile rac reusesc sa perceapa emotiile din spatele cuvintelor, chiar daca sunt nerostite. Numerori clarvazatori si numerologi sunt nascuti in zodia Rac.

Racii sunt pasionati de lucruri pe care nu le inteleg, adora sa dezlege mistere, sa desluseasca mistere si sunt in permanenta in cautare de raspunsuri.

Pesti

Pestii sunt dominati de Neptun, astrul spiritualitatii, au o aplecare speciala catre misticism, percep vibratiile atat din lumea asta, cat si din cea de dincolo.

Citeste si:  HOROSCOP – Miercuri, 27 iunie 2018

Nativele din Pesti au vise premoritorii, puteri telepatice si lasa impesia ca stiu cu exactitate ceea ce urmeaza sa se intample sau ce gandesc altii.

Femeile nascute in zodia Pesti sunt pasionata de istoria religiilor si de toate caile de comunicare cu divinitatea.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: