22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIAndreea Antonescu, super botez ca în filme

Andreea Antonescu, super botez ca în filme

Inrolare trafic.ro

Sâmbătă, 24 iunie, a fost o zi specială pentru Andreea Antonescu, jumătatea trupei Andre, care și-a botezat mezina, de numai 6 luni. Vedeta a făcut un copil cu jurnalistul Victor Vrinceanu, aflând că e gravidă când s-a întors din America Express, după care s-au despărțit.

andrelele cu fiicele lor
andrelele cu fiicele lor

Artista a ales să facă botezul celei de-a două fetițe ale sale pe care o are cu jurnalistul Victor Vrînceanu, tot la Mănăstirea Cașin, acolo unde cu 12 ani în urmă și-a botezat și primul copil, pe Sienna.

Micuța a fost botezată Venice Victoria și toată lumea din familie e topită după ea. Vedeta a declarat că este super emoționată și că s-a implicat în botezul fiicei ei mai mici pas cu pas. ”Am pregătit în cel mai mic detaliu tot acest botez, cu tot sufletul! Nu mi-am putut stăpâni emoțiile în biserică și mi-au dat lacrimile, e normal.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că bebelina are parte de un botez și un eveniment frumos și că a ieșit totul așa cum ne-am dorit!”, a povestit la un moment dat Andreea Antonescu.

andreea balan cu adelina pestritu
andreea balan cu adelina pestritu

Care sîmbătă, în jurul orei 20.00, într-un cadru de poveste în mijlocul naturii, la Jubile, o locație aflată în Pădurea Snagov, acolo unde ea și cei 200 de invitați de la eveniment se vor delecta cu un decor spectaculos, un meniu ales pe sprânceană, mai multe activități pentru copii și un tort cu aromă de fistic.

Citeste si:  Andreea Balan, declaratii neasteptate despre alaptat: ”Decat sa isi puna creierul la contributie, e mai simplu sa ma judece pe mine”

Nașul de botez al micuței Victoria-Venice a fost Adrian Artene, care era tare mândru de finuța sa creștinată. Invitații care au fost prezenți la restaurant s-au putut bucura și dansa pe piesele live ale trupei Prestige Orchestra, dar și a unui moment artistic oferit chiar de fericită mămică, Andreea Antonescu și cealaltă jumătate a trupei „Andre”, Andreea Bălan.

Printre invitații de la petrecerea pentru botez nu a lipsit nici Adelina Pestrițu cu soțul său, Virgil Șteblea, care au atras privirile celor din jur atunci când și-au făcut prezența, dar nici Jojo, Adrian Perjovsky și Ilie Dumitrescu dar și alții.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: