27 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăSANATATEAlimentul care combate cancerul mai bine decat chimioterapia. Cum actioneaza

Alimentul care combate cancerul mai bine decat chimioterapia. Cum actioneaza

Cercetatorii au descoperit, in urma mai multor experimente desfasurate in ultimele decenii, ca sucul de lamaie, amestecat cu bicarbonat de sodiu, actioneaza incredibil de puternic asupra diferitelor tipuri de cancer.

Mai mult decat atat, se pare ca efectul acestui amestec ar fi de 10.000 de ori mai puternic deccat chimioterapia, mai ales cand vine vorba de tratarea chisturilor sau a tumorilor.

Rezultatele obinute de cercetatori deschid o poarta larga in ceea ce priveste tratamentele alternative asupra diferitelor tipuri de cancer, avand in vedere ca numarul bolnavilor creste de la an la an.

Asadar, zeama de lamaie in combinatie cu bicarbonatul de sodiu actioneaza eficient impotriva infectiilor fungice si bacteriene, dar si impotriva parazitilor interni, factori asociati cu aparitia de mai multor tipuri de cancer.

Un producator de medicamente, recunoscut la nivel mondial, sustine ca sucul de lamaie ajuta la distrugerea a cel putin 12 tipuri de cancer. S-a ajuns la concluzia aceasta in urma unor experimente, 20 la numar, realizate din 1970 pana astazi. Astfel, sucul de lamaie ucide celulele canceroase avand un efect de 10.000 mai puternic decat chimioterapia sau medicamentele clasice pentru tratarea acestei afectiuni.

Mai mult decat atat, sucul de lamaie nu afecteaza celulele din tesuturile sanatoase, actionand direct asupra celor canceroase. Medicii sustin ca bolnavii de diverse tipuri de cancer ar trebui sa bea zilnic suc de lamaie amestecat cu o lingurita de bicarbonat de sodiu.

Totodata, fiind bogata in Vitaminele C, B si calciului, fier, fosfor, potasiu, magneziu, zincu, proteine si carbohidrati, lamâia este benefica pentru sistemul nervos, fiind un antidepresiv puternic.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: