21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICIAlegerea potrivita a saltelei si accesoriilor pentru patul copiilor

Alegerea potrivita a saltelei si accesoriilor pentru patul copiilor

Inrolare trafic.ro

Inca imi mai amintesc discutiile fara final avute cu cei din familie despre acest accesoriu considerat oarecum neesential pentru ei: alegerea saltelei pentru patul celui mic.

Parintii nostri au fost mirati, auzind cam ce fel de idei aveam noi depre saltea – citisem mult si ajunsesem la concluzia ca trebuie sa fie din cocos.

Printre primele lor reactii a fost – de ce acord asa mare importanta saltelei, ei au avut saltea din iarba si nu patit nimic . Tocmai aici vine diferenta: in trecut, saltelele erau din iarba uscata, paie, iar cea mai “bio”, daca o pot numi asa, era din trifoi. In timp au aparut cele din burete, mai usoare. Astazi, cele mai cautate sunt cele din fibra de cocos si cele de tip relaxa.

Cat te ingrasi in timpul sarcinii si indicele de masa corporala

Sfat pentru femeile gravide: previne autismul la copil cu acid folic

Piata ne oferea mult prea multe variante pentru noi, ca viitori parinti, care acum vedeam pentru prima data aceste obiecte. Documentandu-ne, am ajuns la concluzia ca cele mai utilizate sunt cele din fibra de cocos tip sandwich. Acum, si sandwich-ul acesta are mai multe posibilitati. Pot spune ca varianta optima ramane cea cu cocosul pe lateral, salteaua aproape ideala pentru un nou nascut.

Imi place ca dupa aproape 1 an si jumatate de utilizare este ca noua!

Va povestesc in continuare, din ceea ce m-am documentat, cam cum trebuie sa fie o saltea pentru a fi potrivita unui nou nascut. In nici un caz prea moale – nu din burete simplu, care se incinge si se deformeaza foarte usor, dar nici extrem de tare – nu din fan, iarba de orice fel, granule vegetale – cereale. Trebuie sa fie un pic mai rigida, astfel incat sa poata mentine curburile fiziologice ale coloanei vertebrale nemodificate.

Continuarea pe Mamistietot.ro

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: