4 iunie , 2023
AcasăFRUMUSETEAi încredere în pasta de dinți pe care o folosești?

Ai încredere în pasta de dinți pe care o folosești?

chilipirul-zilei.ro/

Pastele de dinți GennaDent care se găsesc în magazinele naturiste sunt atât de naturale încât se pot înghiți

Îngrijirea dentară face parte din ritualul de zi cu zi al oricărei persoane, însă cum poți afla care este cel mai sănătos produs pentru dinți?

Deseori, eticheta ingredientelor conține o înșiruire de denumiri necunoscute, iar multe dintre acestea sunt extrem de dăunătoare smalțului dintilor și organismului. Dacă nu ați aflat, în cazul ingerării accidentale a pastei de dinți, trebuie să contactați urgent un medic. De fiecare dată când ne spălăm pe dinți, o cantitate foarte mică de pastă de dinți este, inevitabil, înghițită.

Laboratoarele VivaNatura au creat gama GennaDent pentru îngrijire dentară, special concepută pentru sănătatea dinților, dar și a organismului, cu produse atât de naturale, încât se pot înghiți.

Fiind în proportie de 95-100% naturale și destinate îngrijirii zilnice, produsele sunt fară fluor, pe bază de argilă, aloe vera, propolis, uleiuri esențiale și extracte din 30 de plante medicinale, ce au mare grijă de sănătatea dinților, a smalțului, previn apariția tartrului și a cariilor, corectează mirosurile neplăcute și parfumează cavitatea bucală.

Gama GennaDent are produse prietenoase și sigure atât pentru adulți, cât și pentru copii :

GennaDent Argentum cu argilă și argint : oferă protecţie sporită împotriva formării tartrului, fortifiază și calmează gingiile, stimulează regenerarea țesuturilor, împrospătează respirația. Este puternic antibacteriană.

GennaDent Junior cu argilă și portocale: datorită ingredientelor naturale din care este realizată nu prezintă riscuri în cazul ingerării accidentale, are acţiune antibacteriană şi remineralizantă, protejează dinţii împotriva apariţiei cariilor.

Gama GennaDent conține și produse destinate altor probleme dentare, cum ar fi parodontoza, gingiile deteriorate, cât şi paste de dinți pentru utilizarea în timpul tratamentelor homeopate.

  • GennaDent Parodontik – 99,7% naturală, destinată persoanelor cu probleme gingivale–parodontoză
  • GennaDent Menthol – 99,7% naturală, împotriva depunerilor de tartru și apariției cariilor
  • GennaDent Homeopatic – 99,7% naturală, ideală pentru îngrijirea dinților în timpul tratamentelor homeopatice, când majoritatea pastelor de dinți sunt interzise
  • GennaDent Forte – 100% naturală, acționează profund la nivelul gingiilor, determinând un efect de regenerare a țesuturilor

 

Află mai multe pe www.vivanatura.ro

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.