28 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăSANATATEAdevarul despre problemele de sanatate ale lui Catalin Botezatu! De ce ia...

Adevarul despre problemele de sanatate ale lui Catalin Botezatu! De ce ia designerul un pumn de pastile in fiecare zi

Celebrul Catalin Botezatu se confrunta cu probleme de sanatate, dar acest lucru nu e niciun secret pentru nimeni. Secret era, insa, faptul ca designerul care s-a operat la inima in urma cu cativa ani ia o multime de pastile ca sa-ti tina boala in frau.

Recent, Catalin Botezatu a facut un control la o clinica de cardiologie din Romania, iar rezultatul nu a fost unul chiar foarte bun, insa acesta a spus ca situatia se va remedia si ca va avea mai multa grija in viitor. ”Iau un pumn de pastile nu pentru ca am nevoie de toate acelea dintre ele. Trei sferturi dintre ele sunt vitamine, restul sunt pastile pentru tenisiune, pentru inima, pentru ficat, intretinerea ficatului, dar ma simt ok. A venit ambulanta pentru ca am avut niste palpitatii. Producatoarea de la Bravo, ai stil! a chemat ambulanta, desi nu voiam.

Medicul mi-a cerut analizele. Nu am ajuns la control in Turcia, insa am fost la Targu Mures si acolo avem o clinica extraordinara. Am facut un control acolo care nu a fost satisfacator din punctul meu de vedere, pentru ca nu am aflat lucruri foarte bune, dar promit ca le remediez.”, a dezvaluit Catalin Botezatu pentru VIVA!

Designerul Catalin Botezatu a fost operat la inima, intr-o clinica din Istanbul, iar totul a durat aproape patru ore: ”Operatia a durat trei ore si jumatate, iar pentru noi a fost unul dintre cele mai complexe cazuri. Operatia prezinta un mare risc, asa ca am facut un consiliu intre medici. Exista un mare risc de infarct. Artera lui era infundata 90%”, declara, la momentul acela, medicul care l-a operat pe Catalin Botezatu.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: