25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEAdevarul despre apa micelara! De ce nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa...

Adevarul despre apa micelara! De ce nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de ingrijire zilnica

Apa micelara se afla printre cele mai apreciate produse cosmetice aparute in ultimii ani. Aceasta curata machiajul in profunzime, chiar si pe cel care rezista la apa, curata mizeria si grasimea de pe suprafata pielii, insa fara sa afecteze tenul.

Ce reprezinta, de fapt, micelele?

Micelele, potrivit dermatologilor, sunt mici bule de grasime, ce pot absorbi alte grasimi, cum ar fi sebumul si alte uleiuri.

Apa micelara repezinta mici bule de grasime, suspendate in apa pura. Adaugate in apa, micelele unesc apa cu uleiul, datorita proprietatilor hidrofile.

Apa micelara este un produs creat cu ingrediente naturale. Un alt avantaj al utilizarii apei micelare este faptul ca reprezinta unul dintre cele mai delicate produse, nu aveti nevoie de altul pentru demachierea ochilor si este indicat chiar si in cazul tenului sensibil.

Aplicata pe dischetele de bumbac (nu este indicat sa fie aplicata direct pe piele), micelele se fixeaza partial de acestea si capteaza murdaria de pe piele, fie ca este vorba de produsele de machiaj sau pur si simplu de praf, exces de sebum sau toxine, depuse ca urmare a expunerii la poluarea din aer.

Toate aceste lucruri se intampla fara ca tenul sa fie afectat, pastrand PH-ul si ajutand la refacerea echilibrului natural al pielii.

Citeste si:  Cum sa-ti ingrijesti corect unghiile

Apa micelara este perfecta pentru fetele „lenese”. Aceasta se poate folosi dupa ce va spalati pe fata, in orice moment al zilei, actioneaza ca o lotiune tonica sau ca un demachiant.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: