16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAAccesorii aurii care nu arata kitsch

Accesorii aurii care nu arata kitsch

Inrolare trafic.ro

Auriul este una dintre culorile greu de purtat si pe buna dreptate. Dincolo de faptul ca nu se potriveste mereu tinutelor de zi, se intampla adesea sa aiba un aer kitsch.

Dar chiar si asa, sunt accesorii care pot transforma o tinuta banala intr-una eleganta, ce nu poate fi trecuta cu vederea. Secretul consta in combinatii!

De la bun inceput trebuie sa pornim cu certitudinea ca tinutele aurii nu sunt de zi. Dar asta nu inseamna ca un accesoriu auriu nu poate fi purtat ziua, la fel de bine ca la un eveniment de seara.

Secretul unei tinute reusite este combinatia intre simplu, clasic si un strop de stralucire. Acel strop poate veni dintr-o curea aurie, dar obligatoriu subtire pe timpul zilei, dintr-o pereche de baleni aurii, daca vremea ne mai permite, dintr-o bentita aurie sau dintr-obratara de grosime medie. Toate acestea asociate cu o tinuta monocromatica sau cel mult din doua culori, de preferinta inchise, vor face ca toate privirile sa se intoarca pline de admiratie catre cea care le poarta.

In ceea ce priveste pantofii cu toc si gentile aurii, pe acestea ar fi indicat sa le pastram pentru seara sau pentru un cocktail programat
intr-o dupa-amiaza tarzie.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: