16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăTUNSORIFOTO Tunsoarea care vine bine oricarei femei, indiferent de forma fetei

FOTO Tunsoarea care vine bine oricarei femei, indiferent de forma fetei

Inrolare trafic.ro

Exista o mie si una de tunsori pentru o mie si una de forme ale fetei. Insa exista si o tunsoare care vine bine oricarei femei, indiferent ce forma a chipului are.

 

Parul de lungime medie, tuns in scari vine bine absolut tuturor femeilor. Actritele Keira Knightley, Jessica Alba, Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow si cantareata Katy Perry sunt foarte diferite ca femei din punct de vedere al stilului, dar si al formei fetei. In timp ce Keira Knightley are mandibula mai patratoasa, cu aspect mai masculin, Jessica Alba are forma fetei considerata perfecta, ovala, ca de papusa. Cu toate acestea, ambelor vedete internationale le vine bine parul de lungime medie.

 

Tunsoarea pe par de lungime medie, in scari incadreaza orice forma a fetei, indiferent daca este ovala, patrata, in forma de inima sau rotunda, spune specialistii in Hairstyling ai revistei internationale „Elle”. „Gherutele” create in partea din fata a parului permite incadrarea mandibulei, chiar daca este delicata, ingusta si feminina sau mai barbateasca, patrata.

 

Un motiv in plus pentru a adopta tunsoare pe par de lungime medie, in scari este faptul ca niciodata nu iese din moda. Amintiti-va de Jennifer Aniston in serialul „Friends”. Acesta a rulat pe micile ecrane din 1994 pana in 2004, iar Jennifer aproape ca nu si-a schimbat deloc lookul. Ea a ramas totusi in tendinte pe toata perioada celor zece ani de difuzare a serialului. Mai mult, chiar si dupa anul 2004 ea a preferat tunsori care sa implice tot scari in par, pentru – fara doar si poate – ii incadreaza cel mai bine chipul.

 

Citeste si:  Ai albit inainte de vreme? NU ignora aceste semne! Ce probleme de sanatate poti avea

Asadar daca doriti sa optati pentru o tunsoare care nu se va demoda niciodata, care este usor de intretinut si care va vine bine fara niciun dubiu, atunci alegeti tunsoarea pe par mediu in scari.

Heidi Klum

heidiklum

 

 

Katy Perry
katy

 

 Gwyneth Paltrow

gwineth

Scarlett Johansson

scarlett

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: