3 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăSANATATEMotive pentru care apar ciupercile de piele si cu scapi de ele

Motive pentru care apar ciupercile de piele si cu scapi de ele

Exista ciuperci care traiesc pe pielea noastra, dar intr-un numar atat de mic incat nu pot fi observate. Insa, uneori, acestea se reproduc intr-un numar mare si ajung sa produca mancarimi si chiar infectii.

Desi nu sunt foarte periculoase, acestea sunt incomode si enervante. Iata cum poti preveni aparitia ciupercilor.

Exista o multime de lucruri care pot provoca infectii fungice, cum ar fi schimbul de haine si produse de ingrijire personala, cu o persoana care are deja o astfel de infectie.

Trebuie intotdeauna sa vă asigurați că pielea este curată și uscată pe tot parcursul zilei. Lenjerie de corp trebuie sa fie din bumbac, pielea de sub sani trebuie sa fie tot timpul uscata.

Sistemul imunitar inferior inseamna un risc mai mare de a obține o infecție fungică. Pentru a stimula sistemul imunitar, asigurați-vă că sunteți pe o dieta adecvata. Consuma multe legume și fructe.

In cazul in care ai o astfel de infectie, trebuie sa stii ca nu este un pericol pentru viata ta, insa pentru confort trebuie tratata de urgenta. Pielea trebuie sa fie permanent curata si uscata si un urma unei perscriptii medicale este indicat sa aplici pe zona afectata un tratament.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: