15 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăTUNSORI7 tunsori care pe trebuie să le eviți dacă ai peste 35...

7 tunsori care pe trebuie să le eviți dacă ai peste 35 de ani pentru ca te îmbătrânesc

Inrolare trafic.ro

Alegerea unei tunsori adecvate poate fi un joc schimbător în ceea ce privește apariția ta pe măsură ce înaintezi în vârstă. Deși există o multitudine de tunsori la modă, unele ar trebui evitate după ce ai trecut de 35 de ani, deoarece pot accentua vârsta ta.

Dacă țintești spre un aspect mai tânăr, sau cel puțin nu vrei să pari mult mai vechi decât ești, sunt câteva tunsori populare de care ar trebui să te ferești cu orice cost. Prin urmare, când pășești în salonul de coafură, asigură-te că știi ce să nu soliciti înainte de a face transformarea majoră!

7 tunsori care îți pot adăuga ani în plus

Următoarele șapte tunsori nu sunt recomandate dacă ai trecut de 35 de ani. Deși pot fi în trend, acestea nu te vor avantaja deloc. Ba din contră, te vor face să pari mult mai în vârstă, un rezultat pe care nicio femeie nu și-l dorește.

„Periuță”

În timp ce o tunsoare de tip „periuță” poate părea o opțiune ușor de întreținut, acest stil poate accentua semnificativ semnele de îmbătrânire. Cu alte cuvinte, fără păr pentru a-ți distrage privirea de la liniile fine, pigmentarea pielii sau riduri, această tunsoare te poate face să pari mai în vârstă instant.

Citeste si:  Adauga mai mult volum parului tau cu aceste trucuri de la experti

Părul lung și drept

Deși multe persoane asociază părul lung cu tineresc, păstrarea părului lung și drept poate face să pari mai în vârstă decât ești. Părul drept îți conturează fața, evidențiind toate liniile fine pe care încerci să le ascunzi. În plus, cu înaintarea în vârstă, părul își pierde volumul.

Tunsorile asimetrice, cu straturi scurte

În timp ce puțin volum poate fi foarte eficient pentru a te face să arăți mai tânără, o tunsoare scurtă și înțepată nu îți va fi de folos deloc. Îți va adăuga doar ani în plus.

Conform specialiștilor, pe măsură ce părul își pierde din volum, stratificarea ar trebui să fie minimă, mai ales dacă ai părul fin.

Bretonul lung

Deși un breton lung poate încadra frumos fața când ești tânără, situația se schimbă cu înaintarea în vârstă. Dacă îți dorești să îți diminuezi aparenta vârstă, această tunsoare nu este pentru tine. Un breton lung poate atrage atenția asupra ridurilor și texturii pielii din jurul ochilor.

Bob cu breton

Această tunsoare poate fi favorita lui Anna Wintour, redactorul șef al revistei Vogue, dar mixul de bob și breton nu avantajează majoritatea femeilor care doresc să pară mai tinere. Asemeni multor alte tunsori, acest stil mai aspru pune în evidență ochii și maxilarul, zonele feței cele mai afectate de vârstă. Este rareori cazul ca liniile acestui stil de tunsoare să creeze o impresie tinerescă.

Citeste si:  Tunsori clasice pentru femei

Breton subțire

Dacă te gândești să îți tai un breton pentru a camufla câteva linii mai accentuate de pe frunte, un breton poate fi o soluție. Dar asigură-te că nu alegi unul subțire și delicat! Nu numai că va atrage atenția spre firul subțire de păr, dar nu va reuși deloc să ascundă liniile fine pe care de obicei un breton le camuflează.

Straturi lungi

Straturile lungi pot fi o idee nefavorabilă după ce ai trecut de 35 de ani. Părul tău pierde din volum odată cu înaintarea în vârstă, astfel că acele straturi lungi pe care le iubeai odată, acum pot părea monotone și lipsite de viață. Experții spun că această tunsoare este recomandată doar femeilor cu păr mediu și fin.

Sursă: Unica.ro/Shutterstock

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: