30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăRELATII7 cadouri oferite de bărbați și ce înseamnă, de fapt, ele

7 cadouri oferite de bărbați și ce înseamnă, de fapt, ele

Femeile petrec mult timp, mai ales la începutul relațiilor de cuplu, încercând să descifreze mesajele ascunse din spatele gesturilor partenerilor lor.

El preferă să poarte cămăși roz. Asta ce înseamnă? Că este confortabil cu sexualitatea lui sau este mai efeminat decât vrea să lase impresia? După ce ați vorbit seară de seară la telefon, două seri la rând nu a dat niciun semn? Oare și-a pierdut interesul? El a cumpărat iubitei un parfum. Este un cadou ales aleatoriu sau nu-i place parfumul ei?

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele întrebări pe care și le pun femeile cu privire la gesturile partenerilor lor. Chiar dacă ele apreciază gesturile frumoase și mai cu seamă cadourile, totuși se întreabă ce vor ei alegerile făcute în materie de cadouri. Iată șapte dintre cadourile oferite frecvent de bărbați și care sunt mesajele ascunse în spatele lor.

  1. Flori

Niciun bărbat nu dă greș când oferă flori partenerei. Ce-i drept, depinde și de flori. Multe dintre romance asociază, spre exemplu, garoafele cu florile ieftine pe care le ofereau profesoarelor. Însă un buchet foarte voluminos de garoafe sau garofițe arată, într-adevăr, superb și vor fi apreciate la fel de mult cum ar fi oferirea unui trandafir drept cadou. Totuși, ce înseamnă când un bărbat oferă flori partenerei lui?!

Depinde de ocazia cu care le oferă. Spre exemplu, un bărbat care oferă câte o floare la primele întâlniri cu femeie pe care încearcă să o cucerească este nerăbdător să pună efectiv mâna pe ea. Dacă un bărbat oferă mereu flori de ziua partenerei ei, se prea poate că el să fie total lipsit de creativitate sau de bani.

Citeste si:  Viata sexuala in cuplu: 7 ponturi sa-ti stimulezi dorinta

Pe de altă parte, un bărbat care vine acasă cu câte o floare, ocazional, fără a marca un moment special, este pur și simplu atent și iubitor cu partenera lui. Practic, asta reprezintă florile: un gest simplu prin care el arată că s-a gândit cu drag la ea.

  1. Bomboane

Dacă bomboanele sunt oferite de Sfântul Valentin este clar că bărbatul vrea, pur și simplu, să scape de obligație sau că efectiv nu a știut ce să cumpere așa că a intrat în primul magazin aflat în drum spre casă și a luat o cutie de bomboane.

Pe de altă parte, oferirea bomboanelor drept cadou poate fi și o declarație ascunsă a bărbatului care încearcă astfel să-i transmită iubitei sale că o place așa cum este, că o consideră sexi, atrăgătoare și că nu are absolut nimic împotrivă dacă mănâncă împreună bomboanele seara.

  1. Bijuterii

Un bărbat care cumpără unei femei o bijuterie arată că este implicat în relația pe care o are cu ea. O bijuterie drept cadoul, indiferent ce fel este, denotă angajamentul puternic al bărbatului față de partenera sa.

  1. O carte

Un bărbat care oferă cadoul unei femei o carte spune multe despre acesta. În primul rând, arată că bărbatul este interesat el însuși de lectură. Totodată, arată că-și dorești și ca partenera lui să fie interesată de aceleași lecturi. Dacă știe că și ea este pasionată de cărți, atunci este clar că a avut în vedere hobby-ul ei atunci când a cumpărat cartea. Oricum ar fi, un bărbat care oferă cărți cadou unei femei este numai bun de păstrat!

  1. Obiecte casnice

Ai primit un toaster sau un blender de la iubitul tău? Dacă acest lucru se întâmplă după mulți ani de conviețuit împreună este un gest care arată că el vrea să-i ușureze ei munca în bucătărie. Dar dacă sunteți împreună de doar trei luni și el se prezintă cu un mixer drept cadou, atunci situația este cel puțin suspectă. El trebuie întrebat de ce a ales mixerul drept cadou când relația este încă la început.

  1. Lenjerie intimă

Orice femeie știe că atunci când primește lenjerie intimă cadou de la un bărbat, în realitate, cadoul nu este doar pentru ea, ci este un fel de a-și face sie însuși un “cadou” erotic. Ca să nu mai vorbim gusturile și cunoștințele unui bărbat în materie de lenjerie intimă lasă, adesea, de dorit.

Citeste si:  Infertilitatea la barbati si ce o cauzeaza

Sunt multe femei care abia știu ele să-și cumpere un sutien potrivit, daramite bărbatul. Oricum ar fi, un astfel de cadou manifestă și lipsa de creativitate și interes sexual exprimat într-un mod neexplicit. Însă trebuie avut în vedere și de câte ori femeia a primit un astfel de cadou de la partener. Dacă mereu obișnuiește să ii ia lenjerie intimă, atunci gestul trebuie să dea de gândit femeii.

Dacă este un cadou “izolat”, atunci mai bine se bucură împ Un astfel de cadou arata dragostea pura si neconditionata a barbatului fata de partenera sa.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: