4 martie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBER6 lucruri periculoase pe care le-am invatat la scoala

6 lucruri periculoase pe care le-am invatat la scoala

Cu totii ne aducem aminte de anii de scoala, unii cu parere de rau, altii cu nostalgie, altii cu bucurie ca au scapat de ea. Unii dintre noi folosesc in viata de zi cu zi informatiile invatate in anii de scoala, altii, dimpotriva, nu le folosesc la nimic.

Oricat de multe lucruri bune am fi invatat in anii de scoala, exista cateva lucruri extrem de periculoase care ne-au intrat in minte si pe care ar trebui sa le uitam cu desavarsire.
Iata 6 lucruri periculoase pe care le-am invatat la scoala si pe care nu ar trebui sa le dam mai departe copiilor nostri.

1. Cine are puterea detine toate raspunsurile

Nu intotdeauna cine are puterea, cine e la conducere, cine e sef detine adevarul absolut si le stie pe toate. Este extrem de descurajanta ideea ca daca X este sef, inseamna ca stie mai bine decat tine. X se poate insela. X poate gresi, la fel ca orice alt om.

Poti dedine cheia rezolvarii unei probleme si fara sa fii la conducere. Important este sa se concentrezi pe gasirea solutiilor.

2. Invatatul se termina cand ai terminat scoala

Aceasta sintagma este foarte impamantenita si greu o mai poti scoate din capul oamenilor. Omul cat traieste invata si cu cat invata mai mult, cu atat mai bine pentru el.

Citeste si:  Cum sa tratezi copilul de infectiile respiratorii?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: