30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăRELATII5 semne că partenerul tău te înșală. Cum îți dai seama, de...

5 semne că partenerul tău te înșală. Cum îți dai seama, de fapt, că persoana iubită te trădează

Astăzi îți prezentăm cele 5 semne că partenerul tău te înșală. Află cum îți dai seama că persoana iubită te trădează cu o altă persoană. Desigur, aceste semnale nu sunt obligatoriu universal valabile, însă sunt întâlnite extrem de des în cazul infidelităților.

Foarte multe persoane au trecut deja prin asta sau se tem că vor fi înșelate. Dacă intuiția ta îți spune că există acest risc sau că deja se întâmplă ceva, atunci ar trebui să vezi întâi dacă observi vreunul dintre aceste semne enumerate mai jos.

Cele 5 semne că partenerul tău te înșală

În primul rând, dacă partenerul de viață lucrează sau pleacă de acasă pentru diverse colaborări, dar deodată nu îți mai povestește despre ceea ce face, ba chiar îți prelungește șederea în afara casei, atunci este un bun indicator al infidelității.

Desigur, există cupluri în care partenerii nu prea comunică între ei despre detaliile legate de viața profesională. Însă, dacă tu și persoana cu care formezi un cuplu vorbeați foarte des despre asta, iar lucrurile se schimbă peste noapte, este un motiv bun să te îngrijorezi.

Un alt aspect care ar trebui să te îngrijoreze este legat de viața voastră sexuală. Dacă picați într-una dintre cele două extreme, specialiștii spun că sunt șanse mari să apară o infidelitate la mijloc. Fie partenerul tău de viață nu mai este interesat de activitățile din dormitor, fie devine brusc foarte pasional, faceți foarte des dragoste și încearcă poziții și jocuri noi.

Citeste si:  Cum știi când să pui capăt unei relații

În cel de-al doilea caz, dacă este cu adevărat infidel/ă, situația se explică în două moduri: sentimentul că va putea fi prins/ă și atunci încearcă să mascheze, dar tinde să exagereze cu interesul față de tine, fie pune în aplicare cu tine fanteziile pe care le are cu persoana cu care vrea să te înșele sau cu care deja te-a trădat.

Cel de-al treilea semn la care trebuie să fii atent/ă este legat de utilizarea tehnologiei. Persoana iubită se panichează mult mai ușor când te uiți spre telefonul mobil? Închide subit taburi atunci când treci pe lângă sau pune dintr-o dată parole? Când iese în oraș îți răspunde tot mai greu la telefon? Când trebuie să mergeți împreună undeva inventează tot mai des scuze ca să nu vină cu tine? Atunci este foarte posibil să folosească telefonul, computerul sau intervalul acela de timp liber petrecut fără tine ca să te înșele.

Al patrulea dintre cele 5 semne că partenerul te înșală este legat de aspectul fizic. Unele persoane care calcă strâmb încep să reproșeze partenerilor de viață astfel de lucruri, care îi nemulțumesc brusc, deși până atunci nu reprezentau o problemă pentru ei. De asemenea, acești indivizi pot să devină extrem de preocupați brusc de aspectul lor fizic, să se transforme din senin.

Citeste si:  Funcționează pauza într-o relație?

Ultimul, dar nu cel din urmă semn, este legat de apariția crizelor de gelozie. Ca să sădească sămânța lipsei de încredere în sine în partener, persoanele infidele se folosesc chiar ele de reproșuri, control și crize de gelozie. În acest fel, încearcă să păcălească susținând că ele au de suferit și că fac asta din prea multă dragoste. Prin urmare, nu ar avea cum să își trădeze vreodată persoanele cu care formează un cuplu.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: