16 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODA5 costume de baie care flateaza orice silueta

5 costume de baie care flateaza orice silueta

Inrolare trafic.ro
Ne-am obisnuit sa credem ca o femeie mai plinuta nu trebuie sa-si dezveleasca trupul pe plaja. Sau ca e nevoie sa si-l acopere 

cat

 mai bine, indiferent ca afara sunt 38 de grade Celsius si ca o baie in mare sau in piscina ar fi binevenita. Insa designerii spun ca nu e asa si de aceea au si creat modele de costume de baie din doua piese menite sa flateze orice tip de forme.


Pentru un bust generos

Cupa sutienului e destul de „spatioasa”, putand gazdui si sani care ajung pana la masura DD. Bretelutele arata foarte sexy si sunt menite sa ridice foarte frumos un san greoi, care are tendinta sa se lase. In plus, lateralele inaltate vor strange bine pielea si nu vor lasa colacei la vedere.

Acopera inteligent

Acest costum de baie in doua piese este perfect pentru orice femeie care e constienta de formele sale. Talia inalta a slipului si bustiera cu corsaj sunt menite sa sustina perfect zonele cu probleme fara sa lase loc unui spectacol nedorit. Culorile si liniile negre subtiaza, cel putin vizual. Asadar, cu un astfel de costum de baie te poti plimba linistita pe plaja fara teama ca ai „descoperit” mai mult decat era cazul.

 

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: