1 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBER20 de plangeri comune care ne scad vibratia

20 de plangeri comune care ne scad vibratia

Pentru a avea o viata minunata, trebuie sa fim cu mare bagare de seama la limbajul pe care alegem sa il utilizam.

Legea atractiei enunta clar ca vom primi ceea ce gandim. Si cum vorbirea este o reflectie directa a gandurilor noastre, ceea ce spunem poate avea o influenta mare asupra a ceea ce legea atractiei ne aduce.

Si, bineinteles, plansul, lamentarea in continuu obstructioneaza abilitatea noastra de a fi fericiti si productivi. Ne tine blocati in aceeasi energie de care ne plangem in faza initiala.

Plangerile sunt rezultatul ganditului la ceea ce nu vrem. Pe masura ce ne plangem, trimitem mesaje cum ca suntem extrem de concentrati pe ce nu vrem.

Din cauza acestei concentrari puternice, legea atractiei ne aduce si mai multe lucruri de care ne putem plange in realitatile noastre. Cu alte cuvinte, plangerile au deja o vibratie joasa si o imping si mai jos, aplificand negativul, deoarece nu numai ca te gandesti o data la problema, insa o readuci in prim-plan, iar si iar.

Cu toate ca plangerile ne afecteaza vibratia in mod negativ, unele dintre acestea au devenit atat de comune, incat aproape s-au transformat in mantre negative zilnice. Din pacate, daca ne plangem constant de acelasi lucru, rezultatul va fi acela de a trai aceeasi experienta in mod repetat!

Citeste si:  Cei mai draguti si amuzanti catelusi din lume! - VIDEO

Devine un cerc vicios: ne plangem, universul ne da si mai multe de care sa ne plangem, iar apoi ne plangem din nou. Partea buna este ca, odata ce ne oprim din lamentare, cercul vicios se sparge.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: