Search for content, post, videos

Porti sutiene push-up? Te vei gandi de doua ori dupa ce vei citi asta

Femeile care poarta sutiene push-up se supun unor riscuri de sanatate foarte mari, sustin cercetatorii de la Universitatea Harvard din Statele Unite ale Americii.

Mai precis, se pare ca femeile care poarta sutiene push-up se expun unui risc mare de a se imbolnavi de cancer la san, din cauza felului in care sunt realizate aceste obiecte vestimentare.

Studiul arata ca acest tip de sutien care este de cele mai multe ori foarte stramt, blocheaza circulatia sangelui si afecteaza negativ tesuturile mamare.

Astfel, celulele nu sunt oxigenate corespunzator si nu primesc nutrientii necesari si, mai mult decat atat, sunt impiedicate sa elimine o parte din toxine, din cauza presiunii puternice. Aceste efecte au loc daca o femeie poarta sutien push-up mai mult de 12 ore sau in timpul somnului.

Medicii de la universitatea mentionata mai sus sustin ca aceste efecte pot sa declanseze aparitia cancerului mamar.

„Principalul motiv pentru care sutienele stramte sunt nocive pentru sanatatea sanilor este faptul ca impiedica circulatia limfei la nivelul bustului din cauza presiunii exercitate. In mod normal, lichidul limfatic are rolul de a curata si elimina toxinele, insa sutienul impiedica acest proces, astfel ca toxinele se acumuleaza la nivelul sanilor ai pot provoca aparitia cancerului”, sunt de parere cei care au realizat studiul.

<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *