Search for content, post, videos

Horoscop sanatate 2014! Ce spun astrele despre starea ta de sanatate

Atunci cand ne referim la sanatate, o facem cu gandul la acea stare de bine, permanenta care ne invaluie corpul in fiecare zi.

Daca pe plan financiar si pe plan personal am aflat cum stau lucrurile in 2014, iata ca vom afla cum stau lucrurile si pe partea aceasta, cea a sanatatii.

Berbec. Cei nascuti in zodia berbecului sunt persoane foarte active, foarte interesate de sanatate si de aspectul lor fizic, iubesc natura si toate beneficiile pe care aceasta le aduce cu ea. Berbecul va avea un an plin cu lucruri pozitive. Putem spune ca pe partea sanatatii sta cel mai bine in noul an.

Taur. Taurul este o fire pasionala, pune foarte mare accent pe viata personala, insa este foarte delasator atunci cand vine vorba despre sanatatea proprie. Aceste se vor resimti in noul an, care din păcate nu va fi prea bun din punct de vedere al sanatatii.

Gemeni. Cei nascuti in zodia gemeni sunt foarte atenți cu sanatatea lor. Desi sunt persoane sedentare, acestia rezolva orice problema de sanatate la timpul ei. Vor intampina anumite probleme de sanatate in iarna noului an, insa vor avea grija sa le rezolve la timpul lor.

Rac. Racul este o fire energica, activa, sportiva. Iubeste viata, iubeste sportul, insa chiar daca aduce atat de multe beneficii starii de sanatate, nu va scapa de furia naturii in noul an. Va intampina anumite probleme de sanatate ce se pot agrava daca nu sunt rezolvate in timp util.

Leu. Leul nu concepe sa fie lezat din punct de vedere al sanatatii. El este o victima chiar si cand o simpla viroza i-a invadat teritoriul. Are foarte mare grija de el, am putea spune ca este migalos cu sanatatea lui. In noul an nu va intampina probleme majore, insa acesta va sti sa faca o telenovela si din problemele minore.

Fecioara. Cei nascuti in zodia fecioara sunt persoane carora le pasa mai mult de sanatatea altora si starea altora de bine, decat de propria persoana. Vor intampina probleme destul de grave la mijlocul anului, insa vor avea alaturi persoane dragi ce ii vor ajuta sa treaca peste.

Balanta. Balanta va echilibra tot ce tine de viata ei. Atunci cand vine vorba despre sanatatea ei va sti sa gestioneze orice problema ii va fi data sa traiasca. Anul nou vine totusi cu vesti bune. Balanta va scapa de anumite probleme de sanatate ca prin urechile acului.

Scorpion. Scorpionul este victima din poveste. Acesta la fel ca leul, va face un caz din orice maruntis transformandu-se in victima. Totusi anul nou il cam ferește de rele pe partea sanatatii, insa acesta va gasi ceva din care sa faca din tantar, armasar

Sagetator. Sagetatorul este foarte grijuliu cu propria persoana. Are foarte multa grija atat de sanatatea sa fizica, cat si de cea psihica. Ai totusi grija la depresii, caci esti foarte predispus in noul an. Foarte multe esecuri si incarcatura emoționala negativa iti vor calca pragul.

Capricorn. Capricornul este un copil permanent. Are nevoie mereu de ingrijiri indiferent de gravitatea situatiei in care se afla. Are nevoie de un umar pe care sa planga si o persoana pe care sa se sprijine. Anul nou nu vine cu vesti foarte bune. Mai multa grija in perioada de vara nu ar strica.

Varsator. Persoanele nascute in zodia varsator sunt persoane inteligente si grijulii. Anul nou vine cu vesti bune pe partea sanatatii, mai ales in cazul femeilor ce isi doresc foarte mult un copil. Barza te poate vizita, nu inchide fereastra.

Pesti. Pestii nu pun deloc pret pe sanatatea lor. Nu ii intereseaza nici macar cand se afla in fata faptului implinit.se cred atotstiutori si isi cumpara singuri medicamentele de care cred ei ca au nevoie. O vizita pe la medic nu strica nimanui si cu atat mai mult pestilor.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *