Search for content, post, videos

Un look perfect pentru o sedinta foto. Ce sa faci sa ca arati impecabil in fotografii

Ceea ce nu toata lumea stie este ca oricine poate arata extraordinar intr-o fotografie, fara sa apeleze la tehnici ulterioare de editare si retus. Care sunt secretele fotogeniei? Ei bine, in randurile urmatoare vom incerca sa vi le dezvaluim.

Machiajul.

  O fata stralucitoare cauzata de secretiile de grasime ale pielii nu arata bine nici in viata de zi cu zi si spune multe despre grija pe care ti-o porti. Mai mult, intr-o fotografie, o fata unsuroasa arata chiar mai rau decat in realitate, din cauza ca reflecta lumina. Pentru a reduce la minim aceasta stralucire nedorita, evitati folosirea oricarui tip de machiaj care da stralucire sau o textura stralucitoare pe fata. Folositi in schimb culori mate ca baza a machiajului vostru si pudra deasupra, pentru a fixa culoarea si a reduce la minim stralucirea. Incearca de asemenea sa nu folosesti culori luminoase si vii, ele denaturand de asemenea fotografia finala. Folositi un creion de culoare inchisa pentru a contura ochii, balsam inainte de a da cu ruj, iar rujul, la fel ca si celelalte culori, sa nu fie prea viu si stralucitor.

Parul. 

stilist par  Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci inainte de o sesiune foto, este sa-ti speli parul. Daca te-ai hotarat sa faci o vizita si pe la stilist inainte de a-ti imortaliza chipul, asigura-te ca stilul ales se potriveste si iti complimenteaza fata si trasaturile ei dar obligatoriu, evita coafurile iesite din comun, care sa-ti faca capul sa arate mai mare sau mai mic decat este el in realitate. Pe cat se poate, orienteaza-te catre un look natural, si incearca sa nu folosesti prea multe solutii chimice care sa rigidizeze parul.

Hainele.

haine   Si tinuta pe care o alegi pentru a imortaliza un moment trebuie sa iti complimenteze atat figura cat si trupul. Nu alege niciodata culori si forme car enu ti se potrivesc si evita pe cat posibil nuantele prea deschise sau texturile lucioase.

Nu purta niciodata haine de culoare alba la o sesiune foto cu exceptia cazului în care esti o mireasa in ziua nuntii tale. Albul te va face sa arati mai mare decat in realitate si va atrage atentia de la fata ta. De asemenea nu te sfii sa accesorizezi, bijuteriile si alte „maruntisuri” dand stil si eleganta fotografiei.

Zambetul.

zambet  Cu totii ne dorim dinti albisi stralucitori atunci cand ne pregatim sa ne imortalizam zambetul. Pentru ca acest lucru sa devina realitate, utilizati inainte un inalbitor dentar sau consultati stomatologul pentru o operatiune rapida de albire. De asemenea, atunci cand zambesti in fata camerei, fa-o ca si cum ai fi indragostita. Ochii si fata ta vor straluci intr-un mod special iar fotografia va surprinde bucuria intiparita pe fata ta.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *