30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăMONDENZvonurile că Tom Cruise și Shakira ar putea forma un cuplu iau...

Zvonurile că Tom Cruise și Shakira ar putea forma un cuplu iau cu asalt internetul

După ce a „salvat fundul Hollywood-ului” cu Top Gun: Maverick anul trecut (cel puțin, potrivit lui Steven Spielberg), Tom Cruise intenționează acum, se pare, să o salveze pe vedeta globală Shakira de la o viață monotonă de burlac. Page Six a relatat că actorul iubitor de adrenalină este „extrem de interesat să o urmărească” pe Shakira, citând o sursă care a declarat pentru publicație: „Există o chimie”.

Shakira și Tom Cruise a stârnit recent zvonuri de dragoste la Marele Premiu de Formula 1 de la Miami, dar un insider spune în exclusivitate că Us Weekly că cei doi nu urmăresc o relație.

„Shakira s-a simțit foarte bine cu Tom la F1, dar nu are niciun interes să se întâlnească cu el”, spune sursa despre cântăreața „She Wolf”, în vârstă de 46 de ani. „El a fost foarte drăguț și ea s-a bucurat de compania lui, dar nu se concentrează să se întâlnească cu el sau cu altcineva în acest moment. Ea are multe pe cap și este concentrată pe copiii ei și pe cariera ei deocamdată.”

Shakira-Nu-Este-Interesată-Să-Să-Să-Să-Să-Scântece--Tom-Cruise-După-Formula-1-Hangout--Ea-Cred-Că-Este-Să-Să-Scânteie- -165Câștigătorul premiului Grammy și Top Gun: Maverick actor, 60 de ani, au fost văzuți duminică, 7 mai, la evenimentul sportiv din Florida, ceea ce a stârnit o adevărată frenezie pe internet cu privire la posibilitatea unei legături romantice. Cei doi s-au pozat împreună la hipodrom, dar persoana din interior spune că ședința foto a fost pur platonică.
„Shakira a văzut zvonurile online că Tom a curtat-o – și cum fanii își dau cu părerea – dar ea crede că este amuzant pentru că pur și simplu nu este adevărat”, explică sursa. „Ea s-a distrat când au discutat, dar până aici au mers lucrurile”.

Citeste si:  Chiftelute din piept de pui

Anul trecut, cântăreața de la „Whenever, Wherever” și-a anunțat despărțirea de iubitul ei de mult timp Gerard Piqué după 12 ani împreună. „Regretăm să confirmăm că ne despărțim”, au declarat într-o declarație comună în iunie 2022, nativul columbian și starul de fotbal, 36 de ani, într-o declarație comună. „Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să le respectați intimitatea”.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: