22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPZodii profitoare de care sa-ti feresti buzunarele in primavara asta

Zodii profitoare de care sa-ti feresti buzunarele in primavara asta

Primavara este un sezon plin de evenimente neasteptate, iar profitorii incep sa-si faca aparitia. Iata care sunt zodiile de care este mai bine sa te feresti sau sa te porti cu manusi.

Capricorn
Capricornii se pierd usor cu firea si au tendinta sa nu duca la bun sfarsit angajamentele pe care le iau in primire. Sunt genul de oameni care imprumuta bani, dar „uita” sa-i inapoieze. Stiu ce vor si fac tot posibilul sa-si atinga scopurile indiferent de situatie.

Berbec
Si cu nativii din Berbec trebuie sa ai grija primavara asta. Acesta are talentul de a ajunge in varf pe spatele celor din jur.

Acest nativ va stoarce informatii de la cei din jur si va folosi secretele profesionale pentru propria sa realizare. Este foarte siret din punctul asta de vedere.

Scorpion
Scorpionii sunt strategi fara pereche. Acestia au mereu un as in maneca si „atenteaza” la bunurile celorlalti fara sa ii fure.

Scorpionul este suficient de inteligent incat sa ii faca pe ceilalti sa fie darnic cu el, tocmai din acest motiv este bine sa te gandesti de doua ori inainte sa de a interactiona cu un acest nativ. Insa, cel mai important, nu te lasa vrajit de complimentele lui.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: