29 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPZODIAC ELEMENTAL Focul, Pamantul, Aerul si Apa iti dezvaluie caracterul amoros

ZODIAC ELEMENTAL Focul, Pamantul, Aerul si Apa iti dezvaluie caracterul amoros

Claudia Voicu, autoarea cartii „Confidentele unei fete de oras”, va ofera un cadou cat se poate de calduros inainte de Sarbatorile de Iarna.

Jurnalista, care a cunoscut succesul in unele dintre cele mai mari trusturi din Romania, a scris o care destinata femeilor si se bucura de un succes imens datorita faptului ca trateaza subiecte tabu pentru marea majoritate.

Aceasta carte s-a nascut din trairi contradictorii: pasiuni, dezamagiri, impliniri, iubire, ura, dispret, apreciere…Laura nu este doar un personaj de carte. Laura poți fi chiar TU, femeia care alearga intr-un maraton al iubirii, cautandu-si jumatatea. Sentimentele, uneori profunde, alteori superficiale, nu-ti dau pace. Ti se intampla si sa te impiedici, dar nu abandonezi cursa. Te ridici si continui sa alergi. Trebuie sa ajungi la linia de sosire, unde speri sa te astepte EL, barbatul care sa te iubeasca asa cum meriti”, spune Claudia.

Si tot din partea ei, va oferim astazi unua dintre cele mai complete analize zodiacale, realizata chiar de ea

In functie de zodia in care te-ai nascut, te incadrezi intr-unul din cele patru elemente esentiale, Foc, Pamant, Aer si Apa, care sunt componente de baza ale astrologiei si care iti dezvaluie personalitatea amoroasa si nu numai.

Tu in ce categorie te incadrezi?A femeilor care se daruiesc neconditionat iubirii sau care isi iau intotdeauna masuri de precautie?

FOCUL – Berbec, Leu si Sagetator

Persoanele nascute sub semnul Focului sunt persoane capabile sa “aprinda motorul” in diferite aspecte ale vietii.

Cauta mereu sensul vietii si sunt percepute ca avand mare capacitate de actiune si decizie.

Sunt, insa, predispuse exceselor, sunt ghidate de dorinta si uneori prea multa pasiune.

Trebuie sa invete sa o lase mai usor in multe aspecte ale vietii si sa-si canalizeze atentia si spre calatorii, sport si diverse hobby-uri.

 PAMANT – Taur, Fecioara si Capricorn

Sunt persoane care pun mare pret pe obiectivitate si pe lucruri materiale. Au nevoie imperioasa sa castige multi bani si sa se dezvolte cat mai mult in plan profesional pentru a se simti cu adevarat realizati.

Trebuie sa invete sa profite de talentele lor native pentru a-si pune in practica ideile si planurile.

Se pricep de minune sa-si duca la bun sfarsit proiectele in care sunt implicate. Pamantul ii face sa fie mereu conectate la ceea ce este palpabil, nu sa viseze sau sa-si faca iluzii.

VEZI AICI CONTINUAREA, PE BLOGUL CLAUDIEI! 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: