13 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPWeekend 24-25 iunie 2017. O zodie este sfatuita sa mearga la medic

Weekend 24-25 iunie 2017. O zodie este sfatuita sa mearga la medic

Inrolare trafic.ro

Horoscop de weekend 24-25 iunie 2017. O zodie nu se simte prea bine și este sfătuită să meargă la medic, iar o alta este extrem de obosită.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Te afli într-un mediu care te deprimă. Trebuie să încerci să te detașezi de oamenii care te influențează negativ și să nu mai pui la suflet toate răutățile.

Duminică: Te gândești să faci o serie de schimbări în viața ta. Analizează cu atenție opțiunile pe care le ai înainte de a lua o decizie.

Taur

Sâmbătă: Treci printr-un moment mai sensibil al relației tale, însă nu ar trebui să intri în panică. Toate problemele se pot rezolva prin toleranță, înțelegere și conversații calme.

Duminică: Dacă vrei să îți cumperi ceva pentru această vară, nu ezita! Acum este momentul perfect să faci unele cumpărături. Doar că ar fi bine să te consulți cu partenerul de viață înainte.

Gemeni

Sâmbătă: Încerci să fugi de schimbare și să ignori lucrurile care se modifică în jurul tău. Ar trebui să ieși din starea de negare și să accepți faptul că uneori trebuie să te confrunți cu unele situații mai puțin plăcute.

Duminică: Prima parte a zilei se anunță a fi foarte aglomerată pentru tine, dar spre seară reușești să te bucuri de puține momente de relaxare alături de persoane dragi.
Rac

Sâmbătă: Dacă unele persoane încearcă să profite de tine, nu le lăsa. Ai muncit din greu pentru a ajunge unde ești acum, așa că nu permite nimănui să profite de bunătatea ta.

Citeste si:  HOROSCOP – Sambata, 01 septembrie 2018

Duminică: Ar trebui să faci tot posibilul pentru a evita o nouă ceartă cu partenerul de viață. O rudă îți dă unele vești care nu te vor bucura foarte tare.

Leu

Sâmbătă:Ești pe drumul cel bun pentru a-ți realiza visul. Nu da înapoi și luptă în continuare pentru a duce la bun sfârșit ce ți-ai propus.

Duminică: Ai o zi perfectă și primești o veste minunată din partea persoanei iubite. Astăzi bazează-te pe intuiție.

Fecioară

Sâmbătă:Te amăgești singur și faci promisiuni deșarte care îi dezamăgesc și pe ceilalți. Ar fi bine să deschizi ochii și să îți pui ordine în viață.

Duminică: Primești o sumă de bani importantă care te ajută să rezolvi unele probleme pe care le aveai în casă. Sfătuiește-te cu partenerul de viață, pentru a evita discuțiile în contradictoriu.

Balanță

Sâmbătă: Nu te mai mulțumește nimic și faci viața ta și a celor din jur un coșmar. Ești recalcitrant și nu te gândești deloc la sentimentele celorlalți. Te sfătuim să fii mai calm și mai tolerant.

Duminică: Sunt probleme în familie și ar fi bine să nu le mai ignori. Încearcă să discuți despre ce te nemulțumește și ce ai vrea să se schimbe.

Scorpion

Sâmbătă: Te-a cuprins oboseala și trebuie să îți încarci bateriile. Bucură-te de o pauză binemeritată și profită de libertatea din acest weekend.

Duminică: Nu mai lua hotărâri fără a te consulta cu persoana iubită. Încearcă să pui niște bani deoparte pentru zile negre. Învață să fii mai econom.

Citeste si:  HOROSCOP – Duminica, 09 septembrie 2018

Săgetător

Sâmbătă: Persoanele apropiate au nevoie de intervenți ta. Nu rata ocazia pentru a-i ajuta. Tot binele pe care îl faci acum se va întoarce asupra ta.

Duminică:Ai grijă al vorbele unei femei din anturajul tău, întrucât acestea pot provoca un adevărat scandal cu persoana iubită. Păstrează-ți calmul!

Capricorn

Sâmbătă: Ai parte de o sâmbătă nu foarte plăcută. Te afectează atitudinea ostilă a celor din jur și vrei doar să te izolezi de lume. Nu este cea mai bună variantă!

Duminică: Nu prea ai ținut cont de sănătate până acum, iar acest lucru începe să se vadă. Ar trebui să consulți un doctor dacă ai simțit o stare accentuată de rău în ultima perioadă.

Vărsător

Sâmbătă:Fii pregătit să pui capăt unei situații care s-a întins pe prea multă vreme și care te-a afectat. Chiar dacă te vei simți debusolat, este decizia corectă.

Duminică: Dacă ai planificat o excursie cu prietenii sau persoana dragă, nu o amâna! Bucură-te de o duminică relaxantă.

Pești

Sâmbătă:Stai bine cu banii, chiar dacă ție ți se pare că ai puțin. Învață să te mulțumești cu ce ai și să vezi și partea plină a paharului.

Duminică: Treci printr-o perioadă bună în ceea ce privește relațiile sentimentale. Iubirea este în jurul tău și asta e tot ce contează pentru tine în acest moment. Bucură-te și trăiește clipa!

Sursa: huff.ro

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: