25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăARTICOLEVrei o nuntă memorabilă? Vezi aici 5 trenduri de care să ții...

Vrei o nuntă memorabilă? Vezi aici 5 trenduri de care să ții cont! Trebuie să încerci numărul 3!

Anul 2024 a sosit și deja știi ce înseamnă asta: începutul unui nou sezon de nunți. Atunci când decid să facă pasul cel mare, viitorii miri sunt în culmea fericirii, își doresc ca nunta lor să fie una de neuitat atât pentru ei, cât și pentru invitați. Dar organizarea unui astfel de eveniment nu este chiar atât de ușoară precum ar părea.

 

De aceea, tinerii îndrăgostiți urmăresc trendurile în vigoare pentru a impresiona invitații, dar și pentru a organiza o petrecere originală. Dacă și tu urmează să faci pasul cel mare alături de jumătatea ta, trebuie să știi ce se poartă anul acesta în materie de nunți și câteva aspecte pe care să le iei în considerare pentru o ceremonie și o petrecere reușită.

 

Am pregătit pentru tine câteva informații pe care este bine să le știi înainte să începi să organizezi marele eveniment. Descoperă în rândurile următoare ce este în tendințe anul acesta.

 

 1. Alege un decor fastuos cu o notă de originalitate

 

O noutate anul acesta în materie de nunți o reprezintă abordarea creativă a decorului. Pentru a aduce o notă de autenticitate evenimentului tău, combină elemente fastuoase, opulente, cu elemente de originalitate.

 

Decorurile realizate din flori naturale sunt la mare căutare acest sezon, indiferent că este vorba de aranjamentele de pe mese sau cele din decorul pentru fotografii. Un decor din flori naturale nu își va pierde niciodată din eleganță și va fi cadrul ideal pentru poze realizate de un fotograf profesionist nunta. Atât tu, cât și invitații, veți putea rămâne cu amintiri de neuitat cu ajutorul fotografiilor ce vor dăinui în timp.

Citeste si:  Cum sa daruiesti flori la final de an, pentru un efect spectaculos

 

 2. Optează pentru o experiență culinară inedită

 

Vremea când la nunți se serveau doar meniurile tradiționale a trecut și a fost înlocuită de meniuri inedite, pe gustul fiecăruia. Anul acesta se poartă diversitatea, experiențele noi, autentice, chiar și în ceea ce privește mâncarea. Astfel, mirii optează pentru preparate delicioase, din Grecia, Italia și până în Mexic – îți poți impresiona invitații cu savuroase meniuri, car vor încânta papilele gustative.

 

Alege să epatezi prin astfel de detalii pentru ca invitații să țină minte acest eveniment pentru tot restul vieții. Fii original și încearcă să pui pe mese preparate cu o însemnătate, poate chiar feluri de mâncare inspirate din viața amândurora, care să dezvăluie o poveste.

 

 3. Clipul de nuntă în stil modern cinematic

 

Dacă în trecut se obișnuia doar să se imortalizeze câteva din momentele unei nunți în câteva fotografii, iată că în prezent se optează pentru servicii foto video nunta premium din ce în ce mai des. Și pe bună dreptate, întrucât fotografiile și filmările realizate de profesioniști au scopul de a rămâne o amintire vie a acelor momente de neuitat atât pentru miri, cât și pentru cei apropiați.

 

Ce ai zice de un clip care să redea emoția resimțită în cadrul acestui eveniment încă de la primele momente? Acum poți alege să ai parte de filmari nunti realizate de profesioniști, care să îți trezească nostalgie de fiecare dată când vrei privi imaginile. Poți avea clipul de nuntă în stil cinematic, ca un adevărat star de cinema și vei putea să îl dezvălui întregii lumi într-un mod instagramabil, care va atrage simpatia publicului din mediul online.

Citeste si:  Maini perfecte! Cum sa le obtii si cum te ajuta

 

 4. Invitațiile de nuntă online

 

În topul trendurilor anul acesta se numără și invitațiile online, întrucât aduc numeroase avantaje viitorilor miri. Astfel, chiar dacă majoritatea oamenilor sunt obișnuiți cu ideea unei invitații fizice la nuntă, fii inovativ și trimite invitațiile la nuntă în mod online. În mod cert, nu ești prima persoană care face acest lucru, însă anul acesta tot mai mulți oameni optează pentru această variantă. În acest mod, nu doar că vei economisi bani, dar vei putea economisi și timp prețios pe care l-ai fi petrecut oferind invitațiile față în față fiecărui invitat. Totodată, vei contribui la protejarea mediul înconjurător și nu vei risipi cantități considerabile de hârtie pentru invitațiile clasice.

 

 5. Piramidele de șampanie

Dacă vrei ca nunta să rămână în memoria invitaților drept una plină de originalitate, atunci nu poți omite să adaugi un turn format din pahare de șampanie, mai exact o ”piramidă” din șampanie. Acest detaliu nu doar că va surprinde, dar va adăuga o notă de lux și opulență întregului eveniment.

 

Oferă-le invitaților momentul oportun de a ciocni un pahar în cinstea voastră și realizați poze superbe care să surprindă emoția acestor clipe. Odată construit turnul din pahare, nu rămâne decât să vă bucurați de această experiență inedită, ce cu siguranță vă va încânta!

 

Așadar, organizează unul dintre cele mai mari evenimente din viața ta ghidat de propriile gusturi, dar nu uita să ții cont și de tendințele anului acesta pentru un eveniment memorabil.

 

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: