23 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTUNSORIVIDEO Tunsori pentru vara, 2017: coafurile la moda, indiferent de lungimea parului

VIDEO Tunsori pentru vara, 2017: coafurile la moda, indiferent de lungimea parului

Tunsorile verii 2017 au un aer vintage, plin de feminitate pentru femeile care-si poarta parul lung si plin de indrazneala pentru femeile care prefera coafurile pe par mai scurt.

De la par scurt, la par lung, in materie de tunsori si coafuri, vara lui 2017 are un aer vintage. Practic, stilurile de tunsori din aceasta perioada sunt, de fapt, reinventari ale coafurilor anilor 80 si 90.

Tunsorile pentru par scurt sunt usor baietesti, rebele, cu linii drepte. Din acest motiv, hairstylistii recomanda intinderea suvitelor de par cu placa, mai ales in zona bretonului, pentru obtinerea unui look rebel.

In ceea ce priveste parul de lungime medie, volumul este esential, la fel ca in anii 80. Femeile care-si poarta parul pana la umeri sau chiar o un pic mai lung trebuie sa opteze pentru coafuri realizate prin uscarea podoabei capilare cu o perie groasa, pentru a obtine volumul anilor 80 care se poata si in vara aceasta. La fel ca in cazul tunsorilor pe par scurt, cretul si ondulatul nu sunt la moda. Coafurile pentru parul de lungime medie specifice verii lui 2013 trebuie sa fie linse, drepte, dar infoiate usor pentru obtinerea volumul. Femeile care prefera un look mai indraznet pot opta pentru intinderea varfurilor si accentuarea lor prin aplicarea cerii de par.

In cazul femeilor cu par lung, ca stil pentru vara lui 2017, nu mai conteaza daca este drept, ondulat sau cret. Marele accent se pune pe feminitate. Se poata buclele larg, dar si parul drept, tuns in scari, care prinde volum prin uscarea cu o perie groasa. Continua sa se poate stilul ravasit, care necesita si el ingrijire. In materie de textura, coafurile pe par lung pentru vara lui 2017 trebuie sa aiba luciu, culorile sa nu fie terne, iar suvitele sa aiba luminozitate si definire prin aplicare serurilor speciale de par.

VIDEO 

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: