12 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEVIDEO Antrenamentul pentru femei, pentru marirea naturala a sanilor, de facut acasa

VIDEO Antrenamentul pentru femei, pentru marirea naturala a sanilor, de facut acasa

Inrolare trafic.ro

Marirea sanilor este un lucru pe care multe femei si-l doresc. Insa, majoritatea nu vor sa apeleze la interventii chirurgicale intrusive care prezinta un grad de risc destul de ridicat. Specialistii in fitness sutin insa ca exista un antrenament care face ca sanii sa fie mariti in mod natural, prin antrenarea muschilor pectorali cu o serie de miscari exacte.

 

Acest antrenament poate fi realizat in confortul propriului camin si nu dureaza mai mult de 15 minute.

 

Totodata, pentru realizarea sa, este nevoie de doua greutati de aproximativ 7 kilograme fiecare.

 

Asadar, antrenamentul se bazeaza pe folosigrea greutatii propriului corp pentru marirea masei musculare din zona pieptului, ducand astfel la un efect de push-up al sanilor si totodata pe efectuarea de diverse exercitii cu ajutorul greutatilor care vor face ca muschii pectorali sa de o forma plina sanilor femeii.

 

Insa, acest antrenament nu trebuie realizat cu abuz. Astfel, avand in vedere ca muschii pectorali nu trebuie sa se dezvolte intr-un mod artificial, este indicat ca antrenamentul sa fie realizat de maxim trei ori pe saptamana.

 

Practic, antrenamentul consta intr-o serie de alternari de pozitii plank (clasica scandura) cu miscari ale bratelor si ridicari ale greutatilor la diferite unghiuri, dupa cum este explicat in clipul de mai jos.

VIDEO

Articolul precedent
Articolul următor
Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: