Search for content, post, videos

Cum sa-ti ingrijesti parul! Cinci semne ca este deteriorat si cum poti scapa de problemele ce-ti dau batai de cap

Orice femeie pasionata de frumos isi doreste un par superb, insa de multe ori se intampla sa neglijam ingrijirea parului si astfel apar problemele.

Un par deteriorat nu doar ca isi modifica aspectul, dar e mai greu de coafat, in ciuda folosirii celor mai bune produse de styling. Asadar, daca vrei sa scapi de problemele care iti dau batai de cap, descopera care sunt semnele care iti spun clar ca ai parul deteriorat.

Varfuri despicate

Exista o multime de produse minune ce promit sa repare varfurile despicate, dar se pare ca sunt inutile, conform lui Anthony Nader, hairstylist renumit. De aceea, secretul e sa-ti tunzi parul la fiecare sase opt saptamani.

Caderea parului

Desi este un proces normal de regenerare a parului, atunci cand caderea parului este mai accentuata si nu poate fi stopata, mergi la un specialist. Poate chiar o tunsoare mai scurta te va ajuta sa ai un par mai bogat.

Parul uscat

Sa-ti coafezi parul la temperaturi inalte nu e deloc benefic pentru par. De aceea, e important sa folosesti un sampon puternic hidratant. De asemenea, daca parul ti se incurca des, ar trebui sa-l speli de la varfuri spre radacini. E cea mai simpla metoda prin care poti sa scapi de aceste inconveniente.

Uscarea parului

Pentru a-ti usca parul fara sa-l deteriorezi ai doua variante: fie il lasi sa se usuce natural, fie folosesti un uscator ce elibereaza ioni incarcati negativ odata cu fluxul de aer, intrucat descompun apa mai repede si reduc efectele negative ale ionilor pozitivi.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *