26 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICITrucuri pentru parinti pentru zile linistite si distractie pentru copii

Trucuri pentru parinti pentru zile linistite si distractie pentru copii

Copiii aduc o multime de fericire, dragoste, rasete si doar o durere de cap. Exista unii parinti care dovedesc ca provocarile pot fi transformate in inovatie, aventura si emotie.

Noi am adunat cele mai bune trucuri de la parintii pentru a va face viata mai usoara si mai amuzanta.

1. Cutie goala

Deci, copilul tau are o dragoste enorma pentru desen? Ia-ti niste cutii goale si lasati-ti pustiul acolo. Nu veti crede cat de multa distractie se poate dovedi o activitate de desenare a cutiei.

2. Tobogan interior

Un pic de creativitate va poate oferi mult timp liber. Luati o cutie veche si fa un tobogan pe scari pentru copiii tai. Acest lucru le va distrage atentia pentru ceva timp si nu va vor mai sacai. Dupa ce au terminat pot incepe sa coloreze toboganul. Nu uita sa aplanezi aterizarea cu multe perne.

3. Certurile din masina

Utilizati cartonul pentru a va separa copiii pe bancheta din spate si opriti ceartz. Ei vor simti ca au o capsula personala in interiorul masinii.

4. Jocurile video

Ia cateva joystick-uri pentru copiii tai, insa nu le conecta la consola. Ei se vor distra ore intregi, crezand ca ei sunt cei care se joaca, iar dumneavoastra va veti bucura de joc fara a fi stresati de catre copii.

Citeste si:  Protejeaza-ti bebelul de bacterii fara sa exagerezi

5. Acces usor la chiuveta

Transformati sertarul de jos intr-o treapta pentru a va ajuta copilul sa ajunga la chiuveta.

6. Concerte

Daca aveti un copil nu inseamna ca trebuie sa va sacrificati propriile placeri si sa nu mai mergeti la concerte. Folositi casti speciale care opresc orice sunet din exterior si pune-i muzica care ii place sau descarca un desen si lasa-l sa se uite in timp ce tu te bucuri de concert. Centura din dreaduri este optionala, dar inovativa.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: