5 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăMACHIAJTrucuri in materie de machiaj pentru a fi gata mai repede dimineata

Trucuri in materie de machiaj pentru a fi gata mai repede dimineata

Considera acest articol ca pe o scuza sa amani alarma dimineata. Iata cum poti arata perfect inca de la prima ora a diminetii.

Organizeaza-ti produsele
Daca pierzi timpul cautandu-ti rimelul preferat in gramada de produse este timpul sa te organizezi. Nu conteaza cat de multe produse de machiaj ai, trebuie sa le tii organizate. Daca esti minimalista, tine cele 5-10 produse de machiaj intr-o trusa de machiaj, in loc sa le arunci intr-un sertar cu alte lucruri, precum forfecute, pensete etc. Foloseste despartitoare pentru a separa produsele de machiaj in sertat sau o trusa cu mai multe compartimente pentru a sti exact unde este fiecare lucru.

Nu folosi degetele
Probabil ca traiesti cu impresia ca te machiezi mai repede daca iti folosesti degetele deoarece nu mai pierzi timpul cautand-ti pensulele, insa termini mai repede machiajul cu ustensilele corecte. Degetele nu aplica machiajul la fel de neted ca un uretel asa ca vei petrece mai mult timp corectandu-ti greselile.

Inlocuieste pensulele cu bureti
Beauty blenderul este cel mai bun prieten al unei femei. Buretelul in forma de ou te ajuta sa aplici un strat de fond de ten uniform mai repede decat oricand.

Treci peste tus
Daca te grabesti, nu te gandi sa aplici tus inainte sa iesi pe usa. Il poti aplica cu usurinta mai tarziu daca este ceva ce iti trebuie neaparat.

Citeste si:  Machiajul de mireasa

Foloseste un produs in mai multe feluri
Foloseste un produs in mai multe feluri pentru a nu mai pierde timpul cautand fiecare produs in parte. De exemplu, poti folosi iluminatorul ca si fard, blush-ul cremos il poti folosi ca si ruj sau pe pleoape daca nu ai tenul uleios.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: