20 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPTopul zodiilor care fac bani in 2019! Astea sunt zodiile care vor...

Topul zodiilor care fac bani in 2019! Astea sunt zodiile care vor castiga cel mai mult

Topul zodiilor care fac bani in 2019 este format din nativii nascuti in zodia Gemeni, Fecioara, Balanta, Scorpion si Varsator. Eclipsa de soare din zodia Capricornului simbolizeaza finalul perioadei de asteptare si inceputul momentului in care lucrurile se pun in miscare.

La mijlocul lunii februarie, zodiile incep sa lupte pentru a-si castiga dreptatea. In urmatoarea perioada se anunta stari de tensiune, razboi si razvratire.

Topul zodiilor care fac bani in 2019

Cinci dintre zodii vor avea castiguri financiare consistente, acestia fiind nascuti sub semnul zodiacal al Gemenilor, Fecioarei, Balantei, Scorpionului si Varsatorului.

Fecioara

Dupa o lunga perioada de asteptare, in care Fecioarele si-au tot facut planuri si au visat la diverse, vor trece la actiune. Acestia nu se vor abate de la planul lor si vor ajunge sa fie impliniti atat pe plan personal, cat si pe plan profesional.

Citeste si:  Horoscop zilnic – 16 decembrie 2016, miercuri

Balanta

Balantele vor fi concentrate pe finante si vor reusi sa-si puna lucrurile in ordine.

Citeste si:

Horoscop 2019. Zodiile care au cel mai bun an! Sunt sustinute de astre

Acestea se vor axa pe ce si-au propus si astfel vor reusi sa-si duca planurile la bun sfarsit.

Scorpion

Acest an vine cu schimbari si pentru scorpioni, lucrurile se vor echilibra si toate datoriile vor fi platite. La final de an, nativii nascuti sub acest semn zodiacal vor fi pe plus si vor reusi sa scape si de datorii.

Varsator

Altruisti din fire, Varsatorii vor renunta la binele lor pentru persoanele din jur. Lectiile primite in trecut le sunt de folos, iar ghinionul in dragoste dispare.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: