22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPTop cele mai negativiste zodii

Top cele mai negativiste zodii

Optimismul si negativismul nativ pot depinde si de semnul zodiacal in care te nasti. Racii, Pestii si Fecioarele au obiceiul de a pune raul in fata si sunt extrem de precauti.

Rac

Racii sunt cunoscuti pentru faptul ca sunt persoane fataliste, care mereu au impresia ca urmeaza sa se intample ceva rau, pe care nu-l pot controla. Au idei fixe la care nu vor sa renunte si au impresia ca detin adevarul absolut.

Pesti

Nativii nascuti sub zodia pesti sunt lipsiti de incredere, extrem de sensibili, emotivi si plang cu usurinta, din orice.

Fac o drama din nimic atunci cand se simt parasiti, snguri, insuficient de iubiti si cer constant dovezi de afectiune. Pestii au tendinta sa se complaca in situatii nefericite, din care nu au curajul sa se rupa.

Au nevoie de mai multa incredere in ei si trebuie sa invete sa ofere dragoste fara sa astepte nimic la schimb, sa inlocuieasca lacrimile cu imbratisari.

Fecioara

Nimeni nu reuseste sa intre in gratiile unei Fecioare, aceasta gasind greseli peste tot. Nativele din Fecioara sunt cicalitoare, tipicare, perfectioniste. Fecioarelor le place sa dea indicatii si vor sa detina in permanenta controlul, se plang mult, au impresia ca toata lumea e impotriva lor, ca nimeni nu le intelege. Au o obsesie pentru lucrurile marunte, neimportante.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: