24 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATETiroida se poate trata si in mod natural? Ce ne ascund medicii

Tiroida se poate trata si in mod natural? Ce ne ascund medicii

Problemele cu tiroida sunt din ce in ce mai des intalnite in zilele noastre. Nu multi sunt cei care stiu ca tiroida poate fi tratata in mod natural, fara tratament medicamentos, cu ajutorul unei diete specifice, prin sport, odihna si cat mai putin stres posibil.

Iata care sunt cele mai bune modalitati de vindecare a tiroidei in mod natural:

– Uleiul de cocos – intareste metabolismul, ne ajuta sa pierdem in greutate si echilibreaza sistemul imunitar, un factor important in tratarea tiroidei. Este indicat sa consumati cel putin 1 lingura pe zi.

– Maduva din oasele animalelor – Un adevarat elixir pentru intarirea sistemului imunitar si refacerea mucoasei intestinale. Maduva este un ingredient esential pentru tratarea tiroidei. Cum se consuma? Intr-o ceasca, puneti apa, maduva si putina sare de mare. Se consuma o ceasca pe zi.

– Alge de mare – bogate in iod, algele de mare aduc numeroase beneficii organismului.

– Consumati Vitamina A, D si K2 – aceste vitamine sunt esentiale pentru sanatatea tiroidei. Studiile arata ca persoanele care au probleme cu tiroida duc lipsa acuta de aceste vitamine.

– Yoga – functiile tiroidei sunt ajutate mult de tai ch sau meditatii, mai ales daca boala este cauzata de o trauma sau depresie.

Citeste si:  Iata ce sa faci ca a te binedispui zilnic

– renuntati definitiv la gluten – acesta duce la aparitia bolilor autoimune.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: