27 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODATinute Gucci toamna iarna 2011/2012

Tinute Gucci toamna iarna 2011/2012

Inrolare trafic.ro

 

   Special creata pentru a aduce rafinament in viata iubitoarelor de lux si eleganta,  casa de moda Gucci este una cu mare rezonanta pe plan international, datorita impactului pe care il are asupra industriei de moda in fiecare sezon. Catalogul toamna iarna 2011/2012 de la Gucci este unul impresionant fara doar si poate, in acesta fiind incluse tinute exclusiviste, interesante, care servesc drept inspiratie pentru fashionistele indraznete.

  Brandurile de lux dau intotdeauna startul noilor tendinte, asadar acestea vor fi mereu o sursa de incredere pentru femeile care vor sa fie la curent cu cele mai in voga trenduri la ora actuala. Tricotajele, franjurile, blana sunt doar cateva dintre elementele care iti atrag atentia instantaneu. 

   Eleganta cu un strop de masculinitate nu lipseste din tendinele acestui sezon, Gucci reusind sa aduca in prim plan tinute masculine, invaluite in aura anilor 70, considerate tinute office de zi sau de seara. Palariile sunt accesoriile care completeaza orice look, adaugand un plus de rafinament si bun gust oricarei aparitii.

Cele care nu considera tinutele monocromatice drept plictisitoare sau lipsite de imaginatie, vor fi bucuroase sa afle ca Gucci promoveaza acest tip de vestimentatie in noul catalog pentru toamna iarna 2011/2012. Combinatia de tinute casual, dar sofisticate in acelasi timp, este intregita de accesoriile supradimensionate pentru ca efectul sa fie cel scontat.  

Citeste si:  Accesorii de par 2011

 

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: