13 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATETigarile electronice, interzise deja in 4 tari! Iata ce efecte nocive au

Tigarile electronice, interzise deja in 4 tari! Iata ce efecte nocive au

Inrolare trafic.ro
Ai decis sa te lasi de fumatul tigaretelor clasice si ai imbratisat cu ambele maini tigareta electronica. Poate ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a respira linistit. Atat americanii, cat si expertii elvetieni din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) au dubii in privinta sigurantei dispozitivelor electronice de dispersie a nicotinei in organismul tau. Nu trebuie sa neglijezi nici riscurile la care ii expui pe cei din jurul tau. In anumite cazuri, un banal accident se poate transforma intr-o drama care te poate afecta pentru tot restul vietii.

Ai decis sa te lasi de fumatul tigaretelor clasice si ai imbratisat cu ambele maini tigareta electronica? Poate ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a respira linistit. Atat americanii, cat si expertii elvetieni din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) au dubii in privinta sigurantei dispozitivelor electronice de dispersie a nicotinei in organismul tau. Nu trebuie sa neglijezi nici riscurile la care ii expui pe cei din jurul tau. In anumite cazuri, un banal accident se poate transforma intr-o drama care te poate afecta pentru tot restul vietii.

 

Pericol mortalIn Statele Unite, discutiile asupra sigurantei oferite de dispozitive tip ENDS(Electronic Nicotine Delivery Sistems) tin capul de afis al dezbaterilor publice de mai bine de un an. „Nu mai discutam daca un copil poate sa se intoxice sau chiar sa moara in urma unui accident cu lichidul folosit pentru alimentarea tigarilor electronice. Discutam despre momentul in care se va intampla acest lucru”, a admis Lee Cantrell, directorul diviziei de Control al Substantelot Toxice din San Diego, California, intr-un interviu pentrui New York Times.

Citeste continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/A9oTt9 )

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: