22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATETerapia cu ultrasunete - Imperfectiuni ale pielii pe care le "sterge" rapid...

Terapia cu ultrasunete – Imperfectiuni ale pielii pe care le „sterge” rapid si fara durere

Inrolare trafic.ro
Terapia cu ultrasunete este un tratament corporal modern, care a oferit industriei frumusetii rezultate remarcabile in ceea ce priveste tratarea unora dintre cele mai neplacute, dar si frecvente probleme ale pielii cu care se cionfrunta femeile. Iata cateva imperfectiuni pe care le „sterge” rapid si fara durere de pe trupul tau!


Amelioreaza vergeturileDesi vergeturile sunt considerate unele dintre problemele pielii cel mai greu de solutionat, exista terapii, asa cum sunt si ultrasunetele, care pot face minuni pentru ameliorarea aspectului acestora. Ultrasunetele contribuie la refacerea tesuturilor conjunctive din piele, iar in timp, la redarea aspectului catifelat si neted al acesteia.

Trateaza problemele tenuluiAcneea, ridurile, cearcanele sau „pungile” de sub ochi pot deveni doar o amintire cu ajutorul terapiei cu ultrasunete. Actioneaza concomitent impotriva tuturor acestor afectiuni inestetice cauzate de imbatranire sau de stilul de viata haotic si iti lumineaza intreaga fata, dupa doar cateva saptamani de tratament.

Ultrasunetele ajuta la reglarea nivelului de sebuum, la stimularea circulatiei sangvine si limfatice si la eliminarea retentiei de apa, ceea ce ajuta la „curatarea” tenului de probleme, redandu-i un aspect luminos si stralucitor.

Citeste continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/x7TYsd )

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: