23 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODATendinte moda 2012

Tendinte moda 2012

 

 

           Oscar De La Renta, unul dintre designerii internationali care a reusit sa capteze atentia iubitorilor de moda ani  de-a randul, prin materialele delicate si culorile vibrante folosite, a prezentat in cadrul colectiei Resort 2012 o serie de tinute special create pentru femeia eleganta si independenta. Folosind diverse accesorii si printuri colorate designerul a reusit sa transforme  colectia intr-una  cu adevarat fabuloasa.

            Palariile de cowboy chic si elegante au transmis tinutelor un aer sofisticat de epoca, iar  in combinatie cu rochiile de cocktail au reusit sa ofere un look extravagant si rafinat.

             Se pare ca ideea fundamentala a colectiei se concentreaza pe dorinta designerului de a oferi  cu ajutorul accesoriilor, impresia  de lux si extravaganta  purtabila, care pare sa domine scenariul pregatit pentru moda anului viitor. Astfel, Oscar De La Renta a adus pentru Resort 2012 o serie de tendinte si culori, oferind spectacolului o alura  de epoca.  Atemporalul pantalon negru combinat cu delicata bluza alba si sofisticatul sacou, extrem de elegant, reusesc sa transmita  tinutei propuse o alura de confort rafinat, dar si o noua viziune  a luxului, ce presupune crearea unor tinute care sa ofere subtilitate, lejeritate si relaxare maxima.

           In nuante de rosu inchis, maro ciocolata, bej, verde, crem, albastru turcoaz, roz sau portocaliu, tema cromatica este una cu adevarat exploziva menita sa hipnotizeze si sa creeze o atmosfera incantatoare, rafinata. Bulinele, formele geometrice abstracte sunt alte detalii care au reusit sa condimenteze acest spectacol de moda, care a oferit reprezentantelor sexului frumos  pentru anul 2012 tinute  intr-un stil urban sofisticat .

 

Articolul precedent
Articolul următor
Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: