27 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODATendinte incaltaminte toamna iarna 2011/2012

Tendinte incaltaminte toamna iarna 2011/2012

Inrolare trafic.ro


    Urmareste cele mai recente propuneri in materie de incaltaminte pentru sezonul rece 2011/2012 si personalizeaza-ti tinuta cu o pereche de pantofi super eleganta, in deplina concordanta cu noile tendinte. 

   Jeffrey Campbell a creat pentru sezonul toama iarna 2011/2012 o serie de modele fabuloase, combinand stilul vintage cu unele detalii chic, transformandu-le in piese moderne menite sa sublinieze individualitatea si eleganta oricarei femei. Astfel, cu un pas in trecut si altul in viitor, aceasta colectie combina detaliile moderne cu cele de epoca, rezultatul fiind absolut perfect pentru reprezentantele sexului frumos care adora sa-si afiseze feminitatea si rafinamentul. 

   Recunoscut pentru talentul sau uimitor de a reinventa pantofi, desene si modele vintage, Jeffrey Campbell propune, prin intermediul prezentei colectii, pantofi cu un designn extrem de vesel, la preturi deosebit de accesibile. 

   De la incaltaminte sport la pantofi, botine sau cizme elegante, cu platforma sau toc gros care combina stilul retro cu cel modern, modele propuse arata uimitor, fiind perfecte atat pentru o tinuta de zi cat si pentru una de seara.

   Designul glam ofera colectiei o nota aparte, fapt ce o claseaza in randul colectiilor indraznete, pline de culoare si veselie. Nuantele plictisitoare, monocromatice par sa lipseasca cu desavarsire, in timp ce imprimeurile superbe, in nuante metalice si luminoase sunt folosite din abundenta. 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: