21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMACHIAJSecretele cele mai ascunse ale femeilor, in functie de culoarea machiajului ochilor

Secretele cele mai ascunse ale femeilor, in functie de culoarea machiajului ochilor

Inrolare trafic.ro

Chiar daca variaza machiajul, exista anumite linii si culori pe care o femeie le prefera in detrimentul altora. Aceste preferinte in machiajul ochilor ii dezvaluie cateva secrete despre felul ei de a fi.

Machiaj ochi de pisica

Femeile care isi fac codite cu creionul dermatograf sau cu tusul de culoare neagra, codite mai alungite sau mai putin alungite (in functie de momentul zilei si de ocazie), sunt deopotriva expresive si increzatoare in propria frumusete. Un astfel de machiaj nu trece usor cu vedere, motiv pentru care femeile care poarta adesea „ochi de pisica” adora sa fie privite si sorbite din priviri. Pe de alta parte, femeile care prefera machiajul ochi de pisica si-si lasa restul machiajului la nivelul fetei sa fie mai „cuminte”, mai natural, pun mare pret pe detalii. Aceste femei considera ca fericirea in viata sta in lucruri mici, nu neaparat in imaginea de ansamblu.

Machiaj smokey eyes

Femeile care prefera machiajul ochilor fumuriu au o latura mai misterioasa, mai ascunsa decat celalalte. Chiar daca nu opteaza pentru smokey eyes intens, in nuante foarte inchise, chiar daca nu folosesc fardurile de pleoape din abundenda, femeile care prefera machiajul smokey eyes vor sa transmita un mesaj: „sunt un pic libertina, sunt mandra de sexualitatea mea si nu mi-e teama sa-mi transform senzualitatea intr-o arma in relatiile cu barbatii”.

Machiaj al ochilor in culori pastel

Culorile pastelate sunt preferate de femeile foarte sensibile, care nu se dau in vant sa iasa in evidenta intr-un mod foarte grosolan. Acestea sunt femeile usor inocente, foarte feminine, dar si lipsite de griji. Sunt vesnic in cautarea romantismului si adora sa se joace la fel cu o fac si cu culorile din machiaj, atata timp cat acestea sunt pastelate.

Machiajul cu linii colorate

Femeile care folosesc creioane dermatografe colorate sau tusuri in diferse nuante sunt foarte sociabile, jucause. Sunt companii perfecte pentru ca emana vitalitate prin toti porii, dar si prin stilul de a-si contura ochii. Unei femei care are curajul sa se dea cu dermatograf albastru, mov sau cu tus verde sau borbo nu ii este teama de riscuri, avand un caracter curajos, uneori pana la inconstienta privind posibilele riscuri la care se expune.

Machiaj natural, minimal

Femeile care prefera machiajul nud, prin care isi corecteaza micile imperfectiuni, isi uniformizeaza culoarea tenului, isi aplica fard de pleoape in aceeasi nuanta cu restul fetei si opteaza cel mult pentru putina mascara sunt fiinte confortabile, dar nu in sensul rau. De ce? Pentru ca acorda totusi atentie aspectului fizic, pentru ca stiu ca intotdeauna este loc de mai bine si ca dragostea de naturalete nu scuza niste cearcane vinete. Femeile care prefera machiajul natural, minimal se simt bine in propria piele, nu le place sa piarda timp cu treburi sofisticate. De altfel, sunt acele femei care iubesc simplitatea lucrurilor, fapt dezvaluit chiar si de machiajul nud.

Machiaj sidefat sau stralucitor al ochilor

Spontaneitate, dragoste de viata si de joaca, dar si imaturitate. Aceste trasaturi sunt dezvaluite de femeile care prefera un machiaj puternic sidefat sau chiar stralucitor la nivelul ochilor. Se stie ca toate fetite si adolescentele adora fardurile care ies puternic in evidenta, care sclipesc. Ei bine, sclipiciul este dificil de purtat si multe femei care opteaza pentru acest tip de machiaj risca sa cada in ridicol. O femeie care opteaza pentru un machiaj stralucitor la nivelul ochilor oriunde altundeva in afara unui club de noapte dovedeste imaturitate, lispa de bun gust si nepricepere in arta machiajului

Gene false

Genele false „tipa” un singur lucru in cazul femeii care le poarta: sunt scumpe de intretinut! O femeie care poarta gene false, de calitate superioara sau de calitate mai joasa, vrea sa iasa in evidenta, vrea sa fie admirata si este in stare sa fie chiar falsa in tinuta, in comportament si in vorbe pentru a obtine acest lucru.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: