26 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăDIETESecretele apei calde cu lamaie! Ce efecte are de fapt

Secretele apei calde cu lamaie! Ce efecte are de fapt

Apa calda cu lamaie este folosita ca un catalizator al slabirii rapide si se pare ca are cu adevarat efecte incredibile asupra organismului uman.

Pentru ca efectele acestei solutii sa fie cat se poate de vizibile, este indicata o dieeta de aproximativ o luna cu aceasta solutie. Se consuma in fiecare dimineata, pe stomacul gol, un pahar de apa calda cu suc de lamaie.

Iata ce efecte are apa calda cu lamaie cu adevarat asupra organismului

Lamaia diluata in apa calda combate foamea, datorita pectinelor. Totodata, cei care au o dieta alcalina slabesc mai repede.

Lamaia creste frecventa urinarilor si astfel a eliminarii toxinelor din organism.
Lamaia echilibreaza nivelul pH-urilor din organism, avand in vedere ca in interiorul corpului devine alcalina, desi este un aliment acid.

Apa calda cu lamaie stimuleaza digestia si astfel eliminarea rapida a toxinelor pe tractul digestiv datorita mineralelor si vitaminelor continute.
Solutia are totodata rolul de a hidrata sistemul limfatic, ceea ce duce din nou la eliminarea rapida a toxinelor din corp.

Asadar, apa calda cu lamaie nu ajuta neaparat la slabitul rapid ci mai degraba la o mai buna functionare a organismului pentru a asigura impiedicarea depunerii grasimilor.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: