Search for content, post, videos

Secretul unei vieti sexuale intense si al unei siluete de invidiat

Exista un obicei in cuplu care nu doar ca te mentine in forma si chiar te poate ajuta sa dai jos cateva kilograme, dar iti poate aduce si mai multa implinire in viata sexuala, crescand atat apetitul tau sexual, cat si pe cel al partenerului. Este vorba de alergatul in doi!

 

Daca ne gandim la moduri de a ne face viata sexuala mai picanta in cuplu, ne vine in minte mai degraba o tinuta sexi cu o pereche de pantofi cu toc, decat o pereche de incaltari de alergat. Insa, un studiu recent efectuat la Centrul de Cercetare Wakefield arata ca partenerii care alearga impreuna au o viata sexuala mult mai activa si mai implinita decat cuplurile care nu fac sport impreuna.

 

La acesta concluzie s-a ajuns dupa ce au fost analizate obiceiurile de zi cu zi si practicile sexuale a peste o mie de persoane care obisnuiesc sa faca jogging. Principalul rezultat: partenerii care alearga impreuna fac mai mult sex si sunt mai multumiti de viata sexuala in cuplu.

 

Cauza acestui fenomen binevenit este urmatoarea: in timpul ce un om alearga, creierul lui elibereaza mai multa adrenalina si mai multe endorfine, hormoni responsabili de excitatea sexuala.

 

Daca alergi impreuna cu partenerul, amandoi va veti bucura de secretia sporita a acestor hormoni ce duc, practic, la cresterea apetitului sexual. Totodata, va mentineti astfel in forma si, daca este nevoie, puteti da jos cateva kilograme. Mai mult, dupa alergat, va veti simti mai bine in propria piele, mai increzatori in aspectul fizic si mai plini de energie, iar aceasta energie este numai buna de pus in slujba pasiunii sexuale.

 

Insa nu doar alergatul face bine siluetei si vietii sexuale. Studiul a demonstrat ca orice fel de activitate fizica in doi, care presupune efort cardio depus cot la cot cu partenerul, imbunatateste viata sexuala si mentine trupul tonifiat. Astfel ca, daca nu sunteti mai fani ai joggingului, puteti iesi la plimbari lungi si alerte cu bicicletele, cu rolele, puteti face cursuri de salsa, dar si sa mergeti impreuna la kickboxing. Secretul consta in a face sport impreuna, antrenandu-va unul pe celalalt, atat pentru un corp de invidiat, cat si pentru o viata sexuala mai intensa.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *