Search for content, post, videos

Legatura incredibila dintre muraturile romanesti si cancere! Iti vei schimba total parerea despre consumul lor

Muraturile romanesti se pare ca ar avea o serie de prorpietati care le fac sa fie un bun aliat impotriva cnancerelor. Aceste preparate, in special facute in saramura, fara otet, par sa actioneze benefic asupra organismului uman, pe mai multe nivele, fiinc indicate in prevenirea unor cancere.
Asadar, consumate in cantitati moderate, nu peste masura, muraturile imbunatatesc foarte mult digestia. Medicii consiliaza ca muraturile ar trebui consumate dupa o masa bigata in carne si grasimi, pentru ca substantele nocive sa fie eliminate din corp in cantitate mi mare si sa nu fie resorbite. Mai mult decat atat, castravetii murati sunt foarte bogati in fibre care ajuta procesul digestiv si lupta impotriva cancerului.
Tot castravetii murati contin foarte multi antioxidanti si lupta activ impotriva radicalilor liberi. Acesti radicali liberi sunt implicati in procesul de imbatranire al organismului si in sporirea sensibilitatii acestuia.
Muraturile au in compozitia lor anumite bacterii formate in timpul fermentarii. Aceste bacterii lupta impotriva tuturor bolilor cauzate de microbii care se afla in intestine. Asadar, consumul de muraturi si implicit consumul acestor bacterii duc la combaterea astmului, a dermatitelor si cel mai important, scade riscul aparitiei cancerului de colon.

Totodata, condimentele din muraturi duc la intarirea organismului, prevenind astfel sensibilitati in fata cancerelor. Astfel, boabele de mustar ajuta din nou digestia, prevenind cancerul de colon si se pare ca previn si aparitia Alzheimerului iar usturoiul previne aparitia bacteriiilor din organism, in special cele din tubul digestiv, ajutant si el la prevenirea cancerului.

Iar pe deasupra tuturor acestor lucruri benefice, muraturile, avand foarte putine calorii, lupta impotriva ingrasarii. Asadar, organismul capata putere mai mare in lupta impotriva diverselor afectiuni, printre care si cancerele.

Asadar, muraturile ajuta in principiuintaririi sistemului imunitar, un lucru decisiv cand vine vorba des[re aparitia diverselor tipuri de cancere.

loading...
<

4 comments

 • <cite itemprop="author">Hans Müller</cite>

  „Asadar, muraturile ajuta in principiuintaririi sistemului imunitar, un lucru decisiv cand vine vorba des[re aparitia diverselor tipuri de cancere.”

  De unde ati mai scos-o si pe asta?

 • […] Muraturile romanesti se pare ca ar avea o serie de proprietati care le fac sa fie un bun aliat impotriva cancerului. Aceste preparate, in special facute in saramura, fara otet, par sa actioneze benefic asupra organismului uman, pe mai multe nivele, fiind indicate in prevenirea unor anumite tipuri de cancer. Asadar, consumate in cantitati moderate, nu peste masura, muraturile imbunatatesc foarte mult digestia. Medicii cred ca muraturile ar trebui consumate dupa o masa bogata in carne si grasimi, pentru ca substantele nocive sa fie eliminate din corp in cantitate mai mare si sa nu fie resorbite. Mai mult decat atat, castravetii murati sunt foarte bogati in fibre care ajuta procesul digestiv si lupta impotriva cancerului. Tot castravetii murati contin foarte multi antioxidanti si lupta activ impotriva radicalilor liberi. Acesti radicali liberi sunt implicati in procesul de imbatranire al organismului si in sporirea sensibilitatii acestuia. Muraturile au in compozitia lor anumite bacterii formate in timpul fermentarii. Aceste bacterii lupta impotriva tuturor bolilor cauzate de microbii care se afla in intestine. Asadar, consumul de muraturi si implicit consumul acestor bacterii duc la combaterea astmului, a dermatitelor si cel mai important, scade riscul aparitiei cancerului de colon. Totodata, condimentele din muraturi duc la intarirea organismului, prevenind astfel sensibilitati in fata cancerelor. Astfel, boabele de mustar ajuta din nou digestia, prevenind cancerul de colon si se pare ca previn si aparitia Alzheimerului iar usturoiul previne aparitia bacteriiilor din organism, in special cele din tubul digestiv, ajutant si el la prevenirea cancerului. Iar pe deasupra tuturor acestor lucruri benefice, muraturile, avand foarte putine calorii, lupta impotriva ingrasarii. Asadar, organismul capata putere mai mare in lupta impotriva diverselor afectiuni, printre care si cancerul. Sursa : Lyla.ro […]

 • […] Continuarea pe Lyla.ro […]

 • <cite itemprop="author">Vio Relu</cite>

  Pentru cine-i serios si nu-l intereseaza asemenea copilarii, am diferite
  oferte de lucru, de acasa, in fata calculatorului, free time(fiecare
  cat doreste), in mai multe sisteme.
  Pentru mai multe informatii, contactati adresa viorel70m1@yahoo.ro cu unul dintre codurile urmatoare:
  -„info” pentru cei care au rabdare si vor sa-si construiasca ceva solid, cu rasplata mare in viitor(intr-un an, maxim 2);
  -„detalii” pentru cei care doresc rezultate palpabile in timp mai scurt(in cursul unui singur an);
  -„voip” pentru cei care vorbesc mult la telefon si doresc un surplus la veniturile proprii.

  Orice
  alegeti, e de viitor si realizabil cu putine resurse financiare si de
  timp dar, va rog sa nu asteptati rezultate imediate, chiar in momentul
  inscrierii (e necesara putina munca si rabdare).

  Astept contactul Dv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *