Search for content, post, videos

Infectiile urinare. Tratamente naturiste si ieftine

Infectiile urinare apar cel mai des in sezonul cald. De aceea este indicat sa fi constienta ca exista o serie de remedii cat se poate de simple care pot combate infectiile urinare si care te pot scapa de ele.

Merisorul

Merisorul este o planta originara din America de Nord care, din fericire, se gaseste si la noi. Fructele se consuma ca desert si este indicat sa consumat aproximativ 100 de grame pe zi pentru un tratament eficient.

Tratamentul cu merisor este o completare a tratamentului medicamentos de la medic. Efectul merisorului este ca impiedica bacteriile sa adere la peretele vezicii urinare si a cailor urinare. Fructele de merisor nu au nicio contraindicatie.

Papadia

Papadia are caracteristici diuretice si antibacteriene deopotriva. Se folosesc infuzii de papadie din 10 grame de frunza uscata in 150 de ml de apa fiarta, lasate 10 minute la infuzat. Se aplica de 3 ori pe zi local sau se poare consuma ca tinctura, cate 5 ml de trei ori pe zi.

Coada Calului

Coada calului are rolul de a atenua usturimea si se foloseste prin fierberea partii superioare a plantei, Solutia obtinuta se bea de trei ori pe zi sau se poate face baie de sezut cu solutia obtinuta prin fierbere.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *