Search for content, post, videos

Asa scapi de gazele de la stomac

Gazele de la stomac iti pot provoca neplaceri crunte, poti avea crampe puternice si poti simti arsuri intestinale care nu iti dau pace pe perioada intregii zile.

Cu toate acestea, exista un remediu cat se poate de simplu care te ajuta sa elimini gazele de la stomac, pentru a te simti din nou in forma si pentru a scapa de balonare.

Ce cauzeaza gazele la stomac

Gazele la stomac apar in timpul digestie si sunt cauzate de o serie de factori externi. este vorba despre mancatul pe fuga sau vorbitul in timpul mesei, ceea ce va face sa inghititi efectiv cantitati mari de aer odata cu mancarea.

Pe langa acesti factori, gazele la stomac sunt cauzate si de o serie de alimente precum varza sau fasolea dar pot fi cauzate si de o serie de probleme de sanatate precum constipatia sau colonul iritabil.

Cum scapi de gazele de la stomac

Cand nu sunt eliminate, gazele de la stomac pot duce la aparitia balonarii si durerii abdominale. Pentru a evita acest lucru si pentru a le elimina cat mai repede, este indicata folosirea de plantele carminative.

Aceste plante carminative sunt coriandrul, feniculul si maghiranul care sunt faimoase pentru felul in care actioneaza asupra tractului digestiv si pentru felul in care combat spasmele intestinale.
Pentru a folosi tratamentul cu coriandru, trebuie sa faci un ceai dintr-o lingurita de coriandru si 250 de mililitri de apa fierbinte pe care sa il bei. Feniculul se prepara la fel doar ca ceaiul se bea dupa mesele principale iar maghiranul se prepara tot sub forma de ceai si se bea de trei ori pe zi.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *