Search for content, post, videos

Afla ce medicament te scapa de suferinta in dragoste

O echipa de cercetatori de la Universitatea din California a descoperit ca durerea emotionala are ca sursa acelas loc in creier ca si durerea fizica. Astfel, eu au conchis ca durerea pricinuita de suferintele in dragoste poate fi combatuta cu…medicamente impotriva durerii fizice.

Asa ca, potrivit Daily Mail, oamenii de stiinta ii sfatuiesc pe toti cei care numai ce au trecut printr-o despartire sa ia imediat un medicament anti-durere.

Concluziile cercetatorilor au venit dupa un test care a durat trei saptamani. Ei au descoperit ca persoanele -deja rănite în dragoste- care au luat un medicament împotriva durerii ca Tylenolul -echivalentul european ar fi reprezentat de paracetamol- au suferit mai puţin decât persoanele care au luat un medicament placebo. Asa ca, romanii care sufera din dragoste sunt sfatuiti sa ia paracetamol, potrivit studiului americanilor.

Durerea emoţională este un răspuns sănătos, care ne învaţă să nu repetăm comportamentul care a cauzat durere şi amorţirea acelor senzaţii ar putea afecta recuperarea, a declarat Naomi Eisenberg, asistent la catedra de psihologie sociala a Universitatii din California.

Totodata, in urma studiului a fost descoperit faptul ca persoanele care tolereaza mai putin durerea fizica sunnt totodata si cele care sufera cel mai mult daca sunt reaspinse din punct de vedere social.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *